Sziasztok!
Már egy hete nem elérhető a cashier menü.Másnak nincs ilyen gondja?
Ha még mindig fennáll ez a probléma, kérlek keresd meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy segíteni tudjunk!
Sziasztok!
Már egy hete nem elérhető a cashier menü.Másnak nincs ilyen gondja?
Ha még mindig fennáll ez a probléma, kérlek keresd meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy segíteni tudjunk!
Kerestem már,csak még nem reagáltak.
sziasztok!
Az a vad ötletem támadt, hogy ipokeren kellene játszani. Mennyire hard az nl100-nl200 6max? Letöltöttem a klienst és rákerestem az éppen játszó játékosokra ptr-en, nem találtam stabil nyerőt,sőt..Ugyanakkor top winnersnél akadt néhány elég szép grafikon.
Ha valakinek van tapasztalata, légyszi ne tartsa magában.Az is érdekelne, hogy milyen rakeback/cashback kapható itt.Ha valaki megosztaná ezt velem, kérem kizárólag privátban írjon.
köszi
Gondolkodom hogy kipróbálom a termet de számomra fontos hogy legyen magyar ügyfélszolgálat. Van?
Gondolkodom hogy kipróbálom a termet de számomra fontos hogy legyen magyar ügyfélszolgálat. Van?
szia!
Igen, van! Mailben volt mindig, és legutóbb már a chat is ment és ott is tudtam vele beszélni, kedves, segítőkész.
Nem, FPP-t csak készpénzes játékkal tudsz gyűjteni.
Biztató :)
"Kifizetést Freeroll nyereményekre csak akkor lehet igényelni, ha minden Freerollon nyert $1-hoz 10 FPP-t gyűjtött a játékos."
Ilyen FPP-t gyűjthetek befizetés nélkül is play money játékkal vagy hogyan gyűlik?