minoson
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. dec. 25. 14:50

Sziasztok!
Már egy hete nem elérhető a cashier menü.Másnak nincs ilyen gondja?

nekem nincs.

Chilipoker
2011. jan. 6. 16:06

Ha még mindig fennáll ez a probléma, kérlek keresd meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy segíteni tudjunk!

Sziasztok!
Már egy hete nem elérhető a cashier menü.Másnak nincs ilyen gondja?

cursor 10
Válasz Chilipoker kommentjére
2011. jan. 6. 19:45

Ha még mindig fennáll ez a probléma, kérlek keresd meg Ügyfélszolgálatunkat, hogy segíteni tudjunk!

Kerestem már,csak még nem reagáltak.

Chilipoker
2011. jan. 7. 16:20

Kerestem már,csak még nem reagáltak.

Ez esetben elnézésedet kérem a nevükben is és kérlek küldj még egy emailt magyarul, ha még fennáll ez a hibe, illetve csatolj hozzá egy screenshot-ot is!

beno
Válasz Chilipoker kommentjére
2011. jan. 16. 19:03

sziasztok!
Az a vad ötletem támadt, hogy ipokeren kellene játszani. Mennyire hard az nl100-nl200 6max? Letöltöttem a klienst és rákerestem az éppen játszó játékosokra ptr-en, nem találtam stabil nyerőt,sőt..Ugyanakkor top winnersnél akadt néhány elég szép grafikon.
Ha valakinek van tapasztalata, légyszi ne tartsa magában.Az is érdekelne, hogy milyen rakeback/cashback kapható itt.Ha valaki megosztaná ezt velem, kérem kizárólag privátban írjon.
köszi

PokerShark
Válasz Admin kommentjére
2011. febr. 5. 17:58

Gondolkodom hogy kipróbálom a termet de számomra fontos hogy legyen magyar ügyfélszolgálat. Van?

minoson
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 5. 18:11

Gondolkodom hogy kipróbálom a termet de számomra fontos hogy legyen magyar ügyfélszolgálat. Van?

szia!

Igen, van! Mailben volt mindig, és legutóbb már a chat is ment és ott is tudtam vele beszélni, kedves, segítőkész.

PokerShark
Válasz minoson kommentjére
2011. febr. 5. 18:14

szia!

Igen, van! Mailben volt mindig, és legutóbb már a chat is ment és ott is tudtam vele beszélni, kedves, segítőkész.

Biztató :)

"Kifizetést Freeroll nyereményekre csak akkor lehet igényelni, ha minden Freerollon nyert $1-hoz 10 FPP-t gyűjtött a játékos."

Ilyen FPP-t gyűjthetek befizetés nélkül is play money játékkal vagy hogyan gyűlik?

poker18g
2011. febr. 5. 18:16

Nem, FPP-t csak készpénzes játékkal tudsz gyűjteni.

minoson
2011. febr. 5. 18:17

Biztató :)

"Kifizetést Freeroll nyereményekre csak akkor lehet igényelni, ha minden Freerollon nyert $1-hoz 10 FPP-t gyűjtött a játékos."

Ilyen FPP-t gyűjthetek befizetés nélkül is play money játékkal vagy hogyan gyűlik?

play money-val aligha :) ezt nem vágom biztosan, de úgy értelmezem, ha a nyeremény lovéddal játszol és gyűjtesz elég pontot és nem nem veszted el közben a pénzt, akkor kiveheted :D

Élő ügyfélszolgálat