Egy olyan problémám van, hogy felraktam a laptopomra a chilit, s nem hajlandó elindulni. Az az üzenet jön, hogy nem tudja a poker lobbyt letölteni, indítsam újra az internetet és a programot.
De semmi hiába índítom újra, már leszedtem a gépről a vírusirtót újra telepítettem a szoftvert, de mégsem működik, érdekes a nagy gépem minden oké.
Van vkinek vmi ötlete mi lehet a gond???
Pár nappal ezelőtt befizettem ide, majd pár napnyi játék után ki akartam kérni az összes pénzt, mert nem tetszett a terem. Már 2008-ban játszottam itt.
Erre visszautasították a kifizetésemet, miközben nem volt se bónuszom, se semmim amit a befizetés után kaptam volna és ide löktek egy ilyen indokot!!
A pofám leszakad!! Hogy lehetséges ez??
Valaki tapasztalt már ilyet??
Hello Gábor,
We regret to inform you that we were unable to fulfill your withdrawal request. Your request did not comply with the necessary criteria required for processing by our accounting department.
The reason for the cancellation is as follows: Deposited funds need to be played extensively
For any questions, we invite you to contact our customer services.
Spice Up Your Game!
Chilipoker.com - Play Poker
Email : support@chilipoker.co.uk
Telephone: 0-800-883-0594
Most néztem utána, az első befizetésem dátuma: 2008-10-07 16:42:10 $200
Sziasztok!
Aki kért már pénzt ki chiliről,segítsen picit.
Mennyi idő volt mire kiért MB-re vagy Netellerre a pénz?
Én 5napja kértem ki,,de még mindig semmi,miközben 24-48órát ír az oldal.
Remélem nekem nem fogják ilyen hülye indokkal visszautasítai mivel szintén nem sok időt töltöttem a terembe,de hát botrány szar,úgyhogy menekülnék is. Írtam a supprotnak a válasz konkrétan semmi:majd...
köszi!
Szia!
Én már kértem ki pénzt chiliről, és nem volt semmi gond, igaz én banki átutalással. Ha jól emlékszem 3-4 nap múlva érkezett meg az összeg.
Visszont előtte bekértek pár dokumentumot, személyi meg hasonlók.
Szia!
Én már kértem ki pénzt chiliről, és nem volt semmi gond, igaz én banki átutalással. Ha jól emlékszem 3-4 nap múlva érkezett meg az összeg.
Visszont előtte bekértek pár dokumentumot, személyi meg hasonlók.
Valamiért nem enged belépni,de a többi iPoker terem viszont elindul,másnak sem indul?
Nalam se enged be. Tegnap este 8 korul jatszottam egy 2.2dodos mtt-t, de este 11 fele mar nem engedett belepni. Irtam is a supportnak meg ejszaka. A valaszuk: Dear Milan
Thank you for contacting our Chilipoker Support Team
We are currently experiencing some technical issue , and you won't be able to log in for the next few hours. Our technical team is doing its best to solve the problem. Thank you for your patience.
If you have any questions or you require any further assistance, please feel free to contact us immediately.
I wish you a lovely day
Kind regards
Victoria
Reggel is irtam elkuldtek megegyszer ugyanezt.
Valamiért nem enged belépni,de a többi iPoker terem viszont elindul,másnak sem indul?
Épp most kaptam meg énis ezt...