PokerShark
Válasz minoson kommentjére
2011. febr. 5. 18:21

Az anyukájukat.... milyen baromság ez hogyha nem fizetek be de nyerek free-n akkor előbb fizessek be jáccak gyűjtsek pontot és kegyeskednek kifizetni a freeroll-om nyereményét...... legalábbis én így értelmezem. Na ez a terem az amit messze kikerülök... bár okos trükk az tuti. :D

minoson
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 5. 18:25

szerintem rosszul értelmezed, nem kell befizetni, csak játszani a nyeremény pénzeddel.

PokerShark
2011. febr. 5. 18:30

minoson 4 órát pokeroztam, de a felvetés logikus . Rájöhettem volna. De lehet írok a suportra és ők felhomályosítanak. Bejelzett a nod32 mikor le akartam szedni a cp szoftvert , ezt mennyire vegyem komolyan? kéretlen alkalmazást jelez.

minoson
2011. febr. 5. 18:51

letöltés és telepítés idejére kapcsold ki a nodot, ez nem vicc, minden Ipoker teremnél így megy sajna. Téves riasztás, nem vírusos a telepítő.

PokerShark
2011. febr. 5. 18:54

A mobil számot is elkérték, de gondolom nem hivogatnak ugye?főleg nem angolul.... mert kb 3 mondatot értenék :D

A tanácsot köszi.

minoson
2011. febr. 5. 18:59

egyelőre nem hiszem, hogy hívnának, max később ha lenne számodra ajánlatuk, de mivel van magyar support így nem angolul.

PokerShark
2011. febr. 5. 19:17

Jó végül is csak ne angolul ez a lényeg. (érthető gondolom) még 1 kérdésem lenne play moneyt mennyi időnként tölthetem fel, oldalukon nem írják köszi.

regeltem bekapcsoltam eddig tetszik majd megírom a tapasztalatokat.

minoson
2011. febr. 5. 19:41
PokerShark
2011. febr. 5. 20:44

köszi.

jó sok napi freeroljuk van. :D konkrétan a honlapjuk szerint 1 db per nap. Bár legalább emberi időbe.

PokerShark
2011. febr. 6. 14:38

minoson lehet csillagokat gyűjteni, azzal mit kezdhetek?

Élő ügyfélszolgálat