Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Rendes
Válasz wtf kommentjére
2010. szept. 2. 17:04

A szoftverrel néha vannak gondok, de nem sűrűn. 1 év alatt ha 2-3-szor történt ilyen. Ez az 5 perces leosztás dolog pedig csak egyszer történt, most nyáron, bár elég idegesítő volt, összességében nem vészes.
A nem lehet belépni probléma nálam sose volt gond, utalási problémák pedig nincsenek. Egyedül Neteller nincs, MB-vel gyors a ki- és befizetés is.
Szumma szummárum, azért nem kéne az ördögöt a falra festeni. A játékosállomány még mindig gyenge, a szoftver minőségéről meg nyilván nem a Csoki tehet. Az iPokernek viszont ezen mindenképp illene javítani.

Szia!
Köszi a gyors választ, látom te valszeg CP regular player vagy :D föltennék még pár kérdést mert erősen fontolgatom hogy befizetek a terembe...
NL20/NL50-as mezőny milyen, mekkora bb/100 a realitás havi 30-40K hand-nél?
6 asztalon tervezek játszani, a szoftver ezt hogy tolerálja? HM-et gondolom támogat a terem..
Kifizetés kártyával? Látom mindenki MB és Netelert használ a pénz mozgatáshoz nekem is utána kéne néznem ezeknek a dolgoknak...

wtf
Válasz Rendes kommentjére
2010. szept. 2. 18:00

Szia!
Köszi a gyors választ, látom te valszeg CP regular player vagy :D föltennék még pár kérdést mert erősen fontolgatom hogy befizetek a terembe...
NL20/NL50-as mezőny milyen, mekkora bb/100 a realitás havi 30-40K hand-nél?
6 asztalon tervezek játszani, a szoftver ezt hogy tolerálja? HM-et gondolom támogat a terem..
Kifizetés kártyával? Látom mindenki MB és Netelert használ a pénz mozgatáshoz nekem is utána kéne néznem ezeknek a dolgoknak...

A mezőny nem túl erős, bár akad jópár breakeven/kis nyerő weaktight reg. De jó asztalválasztással, megfelelő időpontban (késő du./este/éjfélig) sok a fish. Nyilván a bb/100 tőled függ a leginkább, gondolom kb. akkora winrate-et lehet hozni, mint a többi hasonló teremben. Hozzátenném még, hogy kb. annyi USD-s asztal megy, mint eurós, illetve GBP-s. Ezeken ugyanakkora fishek játszanak (sőt, nekem a GBP-s asztalon a legnagyobb a winrate-em), így az adott limiten $-ban többet lehet nyerni. A szoftver természetesen tolerál 6-nál sokkal több asztalt, 12-vel sincs még semmi gond. De hallottam olyanról, aki full ringen tolja 20 asztal körül, tehát ez nem jelenthet probléma. HM természetesen megy.
Biztos van kártyás kifizetés, nézz utána a Csoki oldalán. Én eddig csak MB-re kértem ki, és gyorsan meg is jött a pénz.

shiningKKingdom
Válasz wtf kommentjére
2010. szept. 2. 18:31

Tudja vki h neteller elérhető-e már a teremben?

kempf
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. szept. 7. 8:38

Azt jól látom, hogy az új kliensben megszűnt a miniview?

gergo221
Válasz kempf kommentjére
2010. szept. 7. 8:59

Azt jól látom, hogy az új kliensben megszűnt a miniview?

Én is azt hittem egy pillanatig de nem.
Manuálisan kell kicsinyíteni és utána az összes többi új asztal is abban a méretben lesz.
gogogo!:)

gergo221
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. szept. 7. 9:00

Tudja vki h neteller elérhető-e már a teremben?

Nekem azt mondták,hogy most már csak az utolsó simitások vannak hátra.
Szóval hamarosan lesz.

kempf
Válasz gergo221 kommentjére
2010. szept. 7. 23:15

Én is azt hittem egy pillanatig de nem.
Manuálisan kell kicsinyíteni és utána az összes többi új asztal is abban a méretben lesz.
gogogo!:)

De mégse ugyanaz mint régen.
Eddig a miniview-n sh asztalon 3 'szék' volt a felső sorban, 3 az alsóban. És ez így nagyon tetszett nekem.
Most meg 2 van fent, 2 van lent, egy jobbra, egy balra. Nem lehet olyan szépen kirakni a hud-ot.

NeoTotus
Válasz kempf kommentjére
2010. szept. 8. 3:40

Ha lenne neteller vagy bankkártyás befizetés, lehet kicsi többen játszanának itt...

joco11111
Válasz NeoTotus kommentjére
2010. szept. 8. 8:49

Ha lenne neteller vagy bankkártyás befizetés, lehet kicsi többen játszanának itt...

Van bankkártyás befizetés.

Alessio
Válasz gergo221 kommentjére
2010. szept. 11. 23:24

Nekem azt mondták,hogy most már csak az utolsó simitások vannak hátra.
Szóval hamarosan lesz.

Jó lenne tudni, hogy mennyi idő még a Neteller, mert akkor nem tenném át a BR-t máshova!
Esetleg valaki pontosabbat?

Élő ügyfélszolgálat