hm
Nekem akárhogy próbálom nem megy a befizetés.
Írod,hogy neked nincs moneybookers számlád.Akkor,hogy fizettél be?
Belépek a cashier-be ott a Credit/debit card ott beírom a kívánt összeget amit beszeretnék fizetni a következőben megadja e-mail címem és az általam befizetendő összeget majd itt megint továbblépve behoz egy ablakot ahol azt akarja,hogy lépjek be moneybookers-re.
Itt semmien más lehetőségem nincs csakis,hogy belépjek moneybookers-re.
Jocó,te hogy mentél tovább ha nincs moneybookersed?
Aki tud segítsen
Előre is köszönöm sziasztok
hm
Valaki segítsen
Valaki segítsen
Bár a megerősítő mailt a moneybookers.com-tól kaptam. De nekem tényleg nincs moneybookers-em.
TRANSACTION CONFIRMATION
You have successfully made a payment to WELIINGTON GLOBAL PACIFIC using your credit/debit card (VISA, xxxxxxxxxxxxxxxx) on 20 Sep 2010.
The amount of USD 25.00 has successfully been debited from your credit/debit card.
This charge will appear on your card statement as a debit by: Moneybookers.com
Sincerest regards,
Moneybookers
Valaki segítsen
A kedvedért végrehajtottam egy mindepositot.
Nekem most is simán ment.
Kiválasztottam a cashier-ben a credit/debitcard opciót. Beírtam az összeget. Megjelent egy ablak ami tényleg egy moneybookers-es hivatkozás, de ez akkor is így volt mikor még nem lehetett mbookers-el befizetni. A hivatkozásban ki kellett tölteni a kártyaszám, lejárat, CIV kód mezőket. Confirm. És már rajt is volt a cash.
Én most is azt mondom a te moneybookerses számládhoz ennek semmi köze. A csoki használja a VISA-ás befizetéseknél.
na, több mint 2 hét telt el a kifizetés végrehajtása óta, írtam nekik 2 levelet, se pénz, se válasz, azt hiszem kezdek nyűgös lenni. :-(
Na, hogy a jó hírt is megírja az ember: a 7.-ei pénzkivétel befutott (bár a levelekre nem válaszoltak, de ez így már nem releváns). :-)
Ezek szerint, megesik ez néha.
A Chocolate Poker-en mostantól Neteller-rel is tudtok tranzakciókat végezni.
Vasárnap, 21.00-kor kezdetét veszi az I. Chocolate Bajnokság,NLHE verseny formájában.
Ezen a versenyen csapatunkat Bélabácsi képviseli,akinek kiejtéséért fejpénz is jár!
Ne feletkezzetek meg a Játszva segíts! elnevezésű jótékonysági versenyünkről se,ami szintén vasárnap, 19.00 -kor kezdődik.