Szszilard
Válasz Szszilard kommentjére
2010. szept. 20. 11:59

hm

Nekem akárhogy próbálom nem megy a befizetés.
Írod,hogy neked nincs moneybookers számlád.Akkor,hogy fizettél be?
Belépek a cashier-be ott a Credit/debit card ott beírom a kívánt összeget amit beszeretnék fizetni a következőben megadja e-mail címem és az általam befizetendő összeget majd itt megint továbblépve behoz egy ablakot ahol azt akarja,hogy lépjek be moneybookers-re.
Itt semmien más lehetőségem nincs csakis,hogy belépjek moneybookers-re.

Jocó,te hogy mentél tovább ha nincs moneybookersed?
Aki tud segítsen
Előre is köszönöm sziasztok

Nem is tudom???

Szszilard
2010. szept. 20. 13:32

hm

Valaki segítsen

joco11111
2010. szept. 20. 14:57

Valaki segítsen

A kedvedért végrehajtottam egy mindepositot.
Nekem most is simán ment.
Kiválasztottam a cashier-ben a credit/debitcard opciót. Beírtam az összeget. Megjelent egy ablak ami tényleg egy moneybookers-es hivatkozás, de ez akkor is így volt mikor még nem lehetett mbookers-el befizetni. A hivatkozásban ki kellett tölteni a kártyaszám, lejárat, CIV kód mezőket. Confirm. És már rajt is volt a cash.

Én most is azt mondom a te moneybookerses számládhoz ennek semmi köze. A csoki használja a VISA-ás befizetéseknél.

joco11111
Válasz joco11111 kommentjére
2010. szept. 20. 15:19

Bár a megerősítő mailt a moneybookers.com-tól kaptam. De nekem tényleg nincs moneybookers-em.

TRANSACTION CONFIRMATION

You have successfully made a payment to WELIINGTON GLOBAL PACIFIC using your credit/debit card (VISA, xxxxxxxxxxxxxxxx) on 20 Sep 2010.

The amount of USD 25.00 has successfully been debited from your credit/debit card.

This charge will appear on your card statement as a debit by: Moneybookers.com

Sincerest regards,

Moneybookers

Polacheck
2010. szept. 20. 15:33

Valaki segítsen

Biztos azért nem válaszoltak meg nem kívántál magas párokat.:mad:

Szszilard
Válasz joco11111 kommentjére
2010. szept. 20. 21:21

A kedvedért végrehajtottam egy mindepositot.
Nekem most is simán ment.
Kiválasztottam a cashier-ben a credit/debitcard opciót. Beírtam az összeget. Megjelent egy ablak ami tényleg egy moneybookers-es hivatkozás, de ez akkor is így volt mikor még nem lehetett mbookers-el befizetni. A hivatkozásban ki kellett tölteni a kártyaszám, lejárat, CIV kód mezőket. Confirm. És már rajt is volt a cash.

Én most is azt mondom a te moneybookerses számládhoz ennek semmi köze. A csoki használja a VISA-ás befizetéseknél.

Szia Joco köszi a dolgokat amiket írtál de nekem merőben mást hoz be mint neked.
Valami probléma van mert nekem nem jelenik meg olyan lehetőség ahová bekell írjam a kártyaszámot és a CIV kódot.
Nekem a sima moneybookers-es ablak nyílik meg ahol megvan adva az e-mail címem a jelszó helye meg ez a 6számjegy amit bekell írni és kifújt semmi több.
Felvettem a kapcsolatot az akadémia ügyfélszlgálattal,de csak annyit írtak nekem válaszul,hogy beszélnek a chocolate pokerrel.

Everyl
2010. szept. 22. 11:21

na, több mint 2 hét telt el a kifizetés végrehajtása óta, írtam nekik 2 levelet, se pénz, se válasz, azt hiszem kezdek nyűgös lenni. :-(

Everyl
Válasz Everyl kommentjére
2010. szept. 23. 12:46

Na, hogy a jó hírt is megírja az ember: a 7.-ei pénzkivétel befutott (bár a levelekre nem válaszoltak, de ez így már nem releváns). :-)
Ezek szerint, megesik ez néha.

Admin
Válasz Everyl kommentjére
2010. okt. 20. 15:14

A Chocolate Poker-en mostantól Neteller-rel is tudtok tranzakciókat végezni.

Chocolate Poker
Válasz Admin kommentjére
2010. okt. 22. 15:54

Vasárnap, 21.00-kor kezdetét veszi az I. Chocolate Bajnokság,NLHE verseny formájában.
Ezen a versenyen csapatunkat Bélabácsi képviseli,akinek kiejtéséért fejpénz is jár!
Ne feletkezzetek meg a Játszva segíts! elnevezésű jótékonysági versenyünkről se,ami szintén vasárnap, 19.00 -kor kezdődik.

Élő ügyfélszolgálat