Dreedle
Válasz Alessio kommentjére
2010. szept. 11. 23:52

Alessio!
Írj PM-et az Adminnak itt az akadémián és ők eltudják intézni neked a netelleres ki és befizetést.

Alessio
Válasz Dreedle kommentjére
2010. szept. 12. 0:03

Alessio!
Írj PM-et az Adminnak itt az akadémián és ők eltudják intézni neked a netelleres ki és befizetést.

Okok, jó ötlet.

fejes1988
Válasz Alessio kommentjére
2010. szept. 13. 2:57

Közeljövőben várható e hasonló promóció, mint a tavaszi szponzoráció a nagy versenyekre?

Everyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. szept. 17. 10:12

mennyire megszokott, hogy egy 0905-én elindított, jóváhagyott kifizetés, még mindig nincsen a számlámon? Illetve, hogy az ezzel kapcsolatos érdeklődésemre nem reagál a support?

Szszilard
Válasz Everyl kommentjére
2010. szept. 19. 14:35

Hm

Sziasztok.
Be regisztráltam ide chocolate pokerre.
A regisztráció sikeres volt az akademia bónusz kóddal.Úgy gondoltam megcélozom a depositbónust 600$-al,de akárhogy próbálok befizetni credit/debit card opcióból mindig a moneybookersen keresztül akart csinálni valamit a rendszer.
Olvastam a terembemutatót itt az akadémián és azt látom,hogy visa befizetés valamint visa kifizetés lehetséges.
Mi lehet a probléma?A moneybookerst nem akarom használni.Nincs semmi probléma a moneybookers számlámmal,de inkább nem fizetnék átváltási díjakat mindenkinek.
Előre is köszönöm a segítséget sziasztok

joco11111
Válasz Szszilard kommentjére
2010. szept. 19. 15:58

Sziasztok.
Be regisztráltam ide chocolate pokerre.
A regisztráció sikeres volt az akademia bónusz kóddal.Úgy gondoltam megcélozom a depositbónust 600$-al,de akárhogy próbálok befizetni credit/debit card opcióból mindig a moneybookersen keresztül akart csinálni valamit a rendszer.
Olvastam a terembemutatót itt az akadémián és azt látom,hogy visa befizetés valamint visa kifizetés lehetséges.
Mi lehet a probléma?A moneybookerst nem akarom használni.Nincs semmi probléma a moneybookers számlámmal,de inkább nem fizetnék átváltási díjakat mindenkinek.
Előre is köszönöm a segítséget sziasztok

A moneybookers csak a közvetítő fél (szerintem). Nekem nincs moneybookers számlám, én is VISA-val fizettem be. Követtem az utasításokat. Simán ment. Igaz a számlámon moneybookers befizetésként jelölték, de az ne zavarjon!

Szszilard
Válasz joco11111 kommentjére
2010. szept. 20. 11:10

A moneybookers csak a közvetítő fél (szerintem). Nekem nincs moneybookers számlám, én is VISA-val fizettem be. Követtem az utasításokat. Simán ment. Igaz a számlámon moneybookers befizetésként jelölték, de az ne zavarjon!

Nekem akárhogy próbálom nem megy a befizetés.
Írod,hogy neked nincs moneybookers számlád.Akkor,hogy fizettél be?
Belépek a cashier-be ott a Credit/debit card ott beírom a kívánt összeget amit beszeretnék fizetni a következőben megadja e-mail címem és az általam befizetendő összeget majd itt megint továbblépve behoz egy ablakot ahol azt akarja,hogy lépjek be moneybookers-re.
Itt semmien más lehetőségem nincs csakis,hogy belépjek moneybookers-re.

Jocó,te hogy mentél tovább ha nincs moneybookersed?
Aki tud segítsen
Előre is köszönöm sziasztok

kempf
Válasz Everyl kommentjére
2010. szept. 20. 11:37

mennyire megszokott, hogy egy 0905-én elindított, jóváhagyott kifizetés, még mindig nincsen a számlámon? Illetve, hogy az ezzel kapcsolatos érdeklődésemre nem reagál a support?

Én kétszer cashout-oltam eddig, tehát a minta nem túl nagy, de mindkétszer gond nélkül, gyorsan sikerült.

Szszilard
Válasz kempf kommentjére
2010. szept. 20. 11:47

hm

Valaki???

Everyl
Válasz kempf kommentjére
2010. szept. 20. 11:51

Én kétszer cashout-oltam eddig, tehát a minta nem túl nagy, de mindkétszer gond nélkül, gyorsan sikerült.

én sem hittem volna, hogy még csak nem is válaszolnak (fel sem merült, hogy ilyen sok idő lenne, elvégre máshol is 3-5 nap), na most írom nekik a 2. levelet, azért fura, hogy 16.-a óta még csak vissza sem írtak.

Élő ügyfélszolgálat