Sziasztok, teremváltás előtt állok és szemezgetek az ipoker hálózattal, azon belül a Csokival.
Akik már ismerik a termet, biztos tudják a válaszokat a felmerült kérdéseimre:
-Milyen itt a játékos állomány Cash 6max NL50 és NL100-on?
-Melyik MOD programot javasljátok a rendszerhez? MiniMaxMod, vagy iBoldie? Esetleg harmadik? Nekem leginkább amiatt kellene, h méretezni tudjam úgy az asztalokat, h az lehetőleg nem menjen a láthatóság rovására. Értem ez alatt h a kártyák az értékek olyan picik lesznek, h már nem látható megfelelően. Ergo kisebb asztalok, de nagy kártyák, stb. Esetleg lehet áthelyezni a játékosok "székét", h megfelelően el lehessen helyezni a HUD-okat. Görgetés az egérrel, stb.
-Ebben a rendszerben jól látom, h nincs idő kikérés, ha valamelyik asztalnál több időre lenne szükség a move előtt? Van erre vmi okosság?
-Ahogy olvasgatok mindenki szídja az új klienst. Ezek szerint a csokit is elérte az áldás??
-A régiben ha jól tudom volt miniview, ami tuti jobban használható, ha valakinek nem a nagy látványos animációkra van szüksége...hallottam, h van rá lehetőség a régi kliens visszaállítására, csak arra szükség van egy elmentett régi kliensre...tudna esetleg valaki segíteni nekem ilyenben "privi"-ben? :) nagyon megköszönném :)
-Milyen a support? Gyorsaságban, rugalmasságban, stb...
Köszönöm előre is a segítségeket infókat :)
Betudtok lépni vagy csak nekem nem sikerül?
Még a honlapot sem tudom elérni!
Engem be enged,csak amikor Titan pokerrel együtt nyitnám akkor nem... hisz mindegyik ipokeres "cég".
Betudtok lépni vagy csak nekem nem sikerül?
Még a honlapot sem tudom elérni!
Nálam megy, bár a lobbyban a fejlécet nem jeleníti meg.
Válaszolok, amire tudok, az is több, a semminél.
-Milyen itt a játékos állomány Cash 6max NL50 és NL100-on?
-Melyik MOD programot javasljátok a rendszerhez? MiniMaxMod, vagy iBoldie? Esetleg harmadik? Nekem leginkább amiatt kellene, h méretezni tudjam úgy az asztalokat, h az lehetőleg nem menjen a láthatóság rovására. Esetleg lehet áthelyezni a játékosok "székét", h megfelelően el lehessen helyezni a HUD-okat. Görgetés az egérrel, stb.
-Ebben a rendszerben jól látom, h nincs idő kikérés, ha valamelyik asztalnál több időre lenne szükség a move előtt? Van erre vmi okosság?
-Ahogy olvasgatok mindenki szídja az új klienst. Ezek szerint a csokit is elérte az áldás??
-A régiben ha jól tudom volt miniview, ami tuti jobban használható, ha valakinek nem a nagy látványos animációkra van szüksége...
-Milyen a support? Gyorsaságban, rugalmasságban, stb...
Holnap (október 24., vasárnap 19:00) jótékonysági verseny kerül megrendezésre a Csokin. A nevezési díj $10+$10, amelyből a fee a vörösiszap-tragédia károsoltjuinak megy, a Chocolate Poker pedig $500-t tesz hozzá! Ha esetleg ITM kerülsz és a nyereményed vmilyen részét felajánlod a károsultaknak, akkor a terem ugyanennyit tesz hozzá az adomány összegéhez $500-ig.
Link: Jótékonysági verseny
Úgy érzem, ennyivel mindenkinek illene hozzájárulni, aki csak tud! Tényleg nem hatalmas összegről van szó, de összefogva vkinek ez tényleg sokat érhet. Nem lehetne vhogy kitenni a főoldalra is mondjuk egy cikk formájában, hogy nagyobb publicitást kapjon a dolog? Tényleg nemes gesztusnak érzem ezt a kezdeményezést.
Holnap (október 24., vasárnap 19:00) jótékonysági verseny kerül megrendezésre a Csokin. A nevezési díj $10+$10, amelyből a fee a vörösiszap-tragédia károsoltjuinak megy, a Chocolate Poker pedig $500-t tesz hozzá! Ha esetleg ITM kerülsz és a nyereményed vmilyen részét felajánlod a károsultaknak, akkor a terem ugyanennyit tesz hozzá az adomány összegéhez $500-ig.
Link: Jótékonysági verseny
Úgy érzem, ennyivel mindenkinek illene hozzájárulni, aki csak tud! Tényleg nem hatalmas összegről van szó, de összefogva vkinek ez tényleg sokat érhet. Nem lehetne vhogy kitenni a főoldalra is mondjuk egy cikk formájában, hogy nagyobb publicitást kapjon a dolog? Tényleg nemes gesztusnak érzem ezt a kezdeményezést.
Elég szomorú, hogy mindenki ennyire magasról szarik az egészre...
Elég szomorú, hogy mindenki ennyire magasról szarik az egészre...