Valakinek van/volt problemaja MB kifizetessel mostanaban?Gondolok itt az idotartamra. Eddig 1 nap alatt kijott a penz, most meg mar 3 napja varom.
Az Ipoker Február 28.-án, helyi idő szerint 07:15 -től szerver karbantartást fog végezni.
A karbantartás várható ideje 1 óra lesz.
Az Ipoker szerver karbantartása a holnapi napon folytatódik, reggel 8:00 és várhatólag 9:30 között.
Köszönjük a megértéseteket.
Nem csak negatívumot, hanem a pozitívumokat is szeretném közzé tenni:
A februári race kifizetése 2 napa alatt megtörtént.
Két kifizetésemből egyiket 3nap a másikat 24órán! belül teljesítették.
Mindig így kellene mennie, csak így tovább!
ja most gyorsan ment a rakerace kifizetes, hiszen maguknak fizettek ki 2 helyet......
karbantartás.
Kedves Játékosaink!
Az Ipoker hálózatában holnap reggel ismét karbantartás lesz, várhatóan 6:30 és 8:00 között, kérjük ezt vegyétek figyelembe, köszönjük.
Asztal kinézet
Érdeklődnék hogy, hogy tudom meg változtatni az asztalok kinézetét.
Előre is köszönöm a segítséget.
Nem elég, hogy az utalások alatt eltüntették 383$-omat, de február 12-én utaltam ki bankszámlára is, azóta várok rá. Röpke 33 napja. Nevetséges a terem, senkinek nem ajánlom.
Update
Kedves Játékosaink!
Az Ipoker rendszerében adatállomány frissítés zajlik, ezzel párhuzamosan probléma merülhet fel az összegyűjtött Ipoint-ok megjelenítésével.
A rendszer napokon belül helyre fog állni,a pontokat továbbra is gyűjtitek, és természetesen az idáig összegyűjtöttek sem vesztek el!!!
Köszönjük a megértéseteket.
Heló!
A terem még mindig nem küldte meg egy február 12-én indított kifizetésemet, továbbá az ehavi netellerre kérteket sem küldi időben.
A januári utalásoknál eltűntettek 383$-t, ami bizonyítani is tudok, de így sem hajlandóak a pénz eltűntét elismerni. Az ipoker supportja visszahárít a csoki support-hoz, a csoki support pedig az ipoker support-hoz.
Tapasztaltabb játékosokat kérdezek, hogy mit lehet ilyen esetekben tenni?