Sikerült valakinek az elmúlt egy hónapban cashout-olni netellerre? A rollom fele még mindig itt van, és nem tudok hozzájutni. (Bár lehet, hogy jobb helyen van itt, mint a fulltilten. :D)
Esetleg az Akadémia nem tudna ebben valamit intézkedni? Amikor még nem volt a csokin neteller, valahogy tudott segíteni az Akadémia a befizetésben.
Ezek szerint akkor nem működik itt normálisan a neteller?
Csak mert mostanában terveztem befizetni és csak netellerem van...
Írj emailt az infós címűnkre, minden tudni való adattal és kéréssel és próbálunk intézkedni.
Írj emailt az infós címűnkre, minden tudni való adattal és kéréssel és próbálunk intézkedni.
A befizetés tökéletesen működik, azonnal megjelenik a pénz a számládon. :D
Húsvéti Promóció!
Az Ipoker központi Húsvéti Promóciójának keretén belül meghírdetett versenyeken, és egyéb nyeremények megszerzésében a Chocolate játékosai is részt vehetnek. Íme a lehetőségek,Április 19-tól 30.-ig:
1,Napi $1000 Freeroll:
- a versenyen való indulási joggal azok a játékosok rendelkeznek, akik a promóció kezdetével eszközölik első befizetésüket a terembe, ami után megszereztek 1 Chocolate Pontot.
- a versenyek időpontjai a következők: Április 18-tol 21-ig és Április 24-től 28-ig 20:30 CET.
2,Heti $5000 Freeroll:
- a versenyen való indulási joggal minden olyan játékos rendelkezik, aki már eszközölt befizetést a terembe, és megszerzett 1 Chocolate Pontot.
- a versenyek időpontjai a következők: Április 22; 23; 29; 30-a, 20:30 CET.
3,Napi versenyek hozzáadott nyereményalappal:
- $10+1 nevezési díjú Freezeout, $500 hozzáadott nyereményalappal, minden nap 21:00 -kor.
- $100+$9 nevezési díjú DeepStack Freezeout, $1000 hozzáadott nyereményalappal, minden nap 22:00 -kor.
4,Rendszeres heti versenyek, megemelt összegű garantált nyereményalappal:
- Péntek esti $60,000 garantált nyereményalapú verseny Április 22-én $100,000 garantált nyereményalappal.
- Szombat esti $35,000 garantált nyereményalapú verseny Április 23-án $50,000 garantált nyereményalappal.
- Easter Quarter Million Sunday
5,Napi Mérföldkő Leosztás :
- - minden 100 000. leosztásban szereplő játékosok között $200 osztunk szét, egyenlő arányban.
A versenyeket megtaláljátok a Chocolate Lobby-ban, sok szerencsét az asztaloknál!
én regeltem ebbe a terembe, de belépés után nem sikerült a nikemet helyesen kiírnia. hiányoztak betűk belőle. felcseszett, nem kicsit. jó mondom ez van, aztán 2 nappal később gondolkodtam, hogy befizetek. aha be! közölte velem, hogy ez a felhasználónév érvénytelen, utána meg azt, hogy foglalt. azóta nem engedett be többet az oldal, mivel nem tudom nála mi a helyes niknév, ezért mire kérjek jelszó emlékeztetőt(amit tudok). újra regelni meg nem tudok mert az szálahalmozás, máséra meg nem akarok. supportnak meg azért nem írok mert olyan szinten felba.ott, hogy....! szánalom az egész! ez van!
Ennek a problémának a megoldásában márpedig csak a support tud segíteni neked... Egész egyszerűen akadnak olyan problémák is, amik tőlünk függetlenek.
Ha szeretnél megoldást találni a problémádra, kérlek írj a support címére, arról az e-mail címről amivel regisztráltál a terembe.
Kedves Chocolate Játékosok!
Holnap reggel,azaz 26-án, helyi idő szerint 8:00-kor az Ipoker hálózatában karbantartás lesz. A karbantartással járó leállás várható ideje 1 óra, köszönjük a megértéseteket.
Több játékos jelezte felém, hogy sokáig tart a kifizetése, vagy akár kifizetési nehézségek akadtak netellerre.
Szeretném ha minden játékosunk elégedett lenne, így úgy döntöttem, hogy kedden személyesen a Chocolate Poker irodájába látogatok és a supportal közösen tételesen végig vesszük az akadémia játékosok kéréseit, elintézetlen ügyeit.
Amennyiben bármilyen aktuális gondotok van, kérlek írjátok meg az info@pokerakademia.com címünkre. Tárgyként kérlek adjátok meg, hogy CSOKI.
A kedd reggelig beérkezett kéréseket, hiányosságokat igyekszem a Chocolate supportjával megoldatni.