szerver karbantartás
Kedves Chocolate Játékosok!
Holnap reggel, helyi idő szerint 8-kor az Ipoker hálózatában ismét karbantartás lesz. A karbantartással járó leállás várható ideje 1 óra, köszönjük a megértéseteket.
jó napot
jövő hónapban lesz race?
üdv-balázs
Természetesen lesz, kint is van a főoldalon;)
Kedves Csokipóki, Neteller-rel van e valami probléma, vagy mehet rá kifizetés nyugodt szívvel?
Kicsit késői a válasz, de hátha másnak hasznos lesz.
Moneybookers-re már többször kértem ki pénzt, mindig megkaptam gond nélkül 1-2 nap alatt.
Viszont mivel az MB-m forintos, így létrehoztam egy USD-s Neteller account-ot is, befizettem, majd megpróbáltam kifizetni. Mindez március 19-én történt, és azóta sem jutottam a pénzemhez. A supporttól többszöri levélváltás után sem kaptam megnyugtató választ. Most éppen technikai problémára hivatkoznak.
Tegnap hirtelen felindulásból elindítottam egy újabb kifizetést ezúttal MB-re, és mára már meg is kaptam. Viszont így csúnyán bukok az USD => HUF => USD váltáson.
Moneybookers-re már többször kértem ki pénzt, mindig megkaptam gond nélkül 1-2 nap alatt.
Viszont mivel az MB-m forintos, így létrehoztam egy USD-s Neteller account-ot is, befizettem, majd megpróbáltam kifizetni. Mindez március 19-én történt, és azóta sem jutottam a pénzemhez. A supporttól többszöri levélváltás után sem kaptam megnyugtató választ. Most éppen technikai problémára hivatkoznak.
Tegnap hirtelen felindulásból elindítottam egy újabb kifizetést ezúttal MB-re, és mára már meg is kaptam. Viszont így csúnyán bukok az USD => HUF => USD váltáson.
szégyen ez az egész úgy ahogy van.
Sikerült valakinek az elmúlt egy hónapban cashout-olni netellerre? A rollom fele még mindig itt van, és nem tudok hozzájutni. (Bár lehet, hogy jobb helyen van itt, mint a fulltilten. :D)
Esetleg az Akadémia nem tudna ebben valamit intézkedni? Amikor még nem volt a csokin neteller, valahogy tudott segíteni az Akadémia a befizetésben.
Ezek szerint akkor nem működik itt normálisan a neteller?
Csak mert mostanában terveztem befizetni és csak netellerem van...