szia két kérdésem lenne.
Miért csak hetente frissül a race állás?
és miért van,hogy kifizetéskor 1 hétig vagy több hétig, se a poker számlámon nincs a pénz, sem a moneybookers számlámra nem érkezik meg,addig hol tároljátok?másik ipoker teremben idáig ez max 3 nap volt, az még érthető.
köszi
üdv-balázs
Kedves Balázs!
A race frissítés technikai okok miatt késett, rajtunk kívülálló okok miatt.
A Chocolate oldalával kapcsolatos hivatalos ügyintézés (pl.:a játékosok azonosításának lehetőségei miatt) a support-os e-mail címen keresztül történik. Ezért kérlek, hogy amennyiben függőben lévő kifizetésed, vagy egyéb problémád van, írd meg a support-nak.
Köszönjük.
leállás van éppen?
Kedves gergo221!
Megkaptuk és olvastuk az összes leveled, választ is küldtünk.
A kérésed feldolgozása folyamatban,
köszönjük a türelmedet!
leállás van éppen?
Kedves Chocolate Játékosok!
Hétfőn reggel,azaz 30-án, helyi idő szerint 8:00-kor az Ipoker hálózatában ismét karbantartás lesz. A karbantartással járó leállás várható ideje 1 óra, kérjük, ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük.
Karbantartás!
Szerdán délután,azaz Juni. 1-én, helyi idő szerint 14:00-kor az Ipoker hálózatában ismét karbantartást végez. A karbantartással járó leállás várható ideje 4 óra!!! Sajnos ez azt jelenti, hogy 14:00-18:00-ig
a kliens elérhetetlen lesz, kérjük ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük.
Karbantartás!
Csütörtökön reggel, azaz 16-án, helyi idő szerint 6:00-kor az Ipoker hálózatában ismét karbantartás lesz. A karbantartással járó leállás várható ideje 3!!!!! óra, kérjük ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük.
Valaki tudna nekem abban segitseget nyujtani, hogy a csokis CPP-ket mire lehet hasznalni?Kb 20k CPP-m van es nem tudom mit lehetne veluk kezdeni..ty
Valaki tudna nekem abban segitseget nyujtani, hogy a csokis CPP-ket mire lehet hasznalni?Kb 20k CPP-m van es nem tudom mit lehetne veluk kezdeni..ty