danfiu
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jún. 17. 15:54

Koszi szepen a valaszokat!

Chocolate Poker
Válasz danfiu kommentjére
2011. jún. 22. 23:49

Kedves Chocolate Játékosok!
Csütörtökön reggel,azaz 23-án, helyi idő szerint 8:00-kor az Ipoker hálózatában ismét karbantartás lesz. A karbantartással járó leállás várható ideje 3 óra, kérjük ezt vegyétek figyelembe.

Köszönjük.

mbalazs
Válasz Chocolate Poker kommentjére
2011. jún. 23. 20:24

hali
kíváncsi vagyok a véleményetekre.Tegnap játszottam 10$ double up.Lehet nem teljesen pontosak a leírt adatok de a lényeget érteni fogjátok.Buborékban egy nagyon laza agresszív abszolút Cl (kb 5000 chips) mögötte egy short(800 körüli chips) aztán én 1200 körül és a 4iknél is hasonló.50/100 a vak.Asszem CL a nagyvak short ráemel minit az vissza szintén 100at de beírja a chatbe hogy ne dobjon a short,majd flopon emel 100!at a short és CL insta fold amjd megbeszélik milyen jól csinálták meg megköszöni.Írtam a supportnak aki el is juttatta az ipokerhez az eseményt,majd azt a megállapítást hozták,hogy valóban megbeszélték mi legyen és gyakorlatilag zseton átjátszásról volt szó nem történt összejátszás.De akkor kérdezem mi számít annak ha az nem hogy chaten átadják egymásnak a zsetont utánna meg támad tovább engem a CL?!ezek szerint ezt lehet?mert akkor toboroznék embereket és csináljuk mi is ezt.Megjegyzem én estem ki természetesen de mint a supportnak is írtam nem érdekelt a 10 dollár,nem kértem kártérítést, csak ezeket tiltsák ki a hálózatból.Nem sikerült.
üdv-balázs

WARETRAPS
Válasz mbalazs kommentjére
2011. jún. 23. 21:08

hali
kíváncsi vagyok a véleményetekre.Tegnap játszottam 10$ double up.Lehet nem teljesen pontosak a leírt adatok de a lényeget érteni fogjátok.Buborékban egy nagyon laza agresszív abszolút Cl (kb 5000 chips) mögötte egy short(800 körüli chips) aztán én 1200 körül és a 4iknél is hasonló.50/100 a vak.Asszem CL a nagyvak short ráemel minit az vissza szintén 100at de beírja a chatbe hogy ne dobjon a short,majd flopon emel 100!at a short és CL insta fold amjd megbeszélik milyen jól csinálták meg megköszöni.Írtam a supportnak aki el is juttatta az ipokerhez az eseményt,majd azt a megállapítást hozták,hogy valóban megbeszélték mi legyen és gyakorlatilag zseton átjátszásról volt szó nem történt összejátszás.De akkor kérdezem mi számít annak ha az nem hogy chaten átadják egymásnak a zsetont utánna meg támad tovább engem a CL?!ezek szerint ezt lehet?mert akkor toboroznék embereket és csináljuk mi is ezt.Megjegyzem én estem ki természetesen de mint a supportnak is írtam nem érdekelt a 10 dollár,nem kértem kártérítést, csak ezeket tiltsák ki a hálózatból.Nem sikerült.
üdv-balázs

Gondolom olvassa a magyar country manager, és intézkedik.
Ha nem intézkednek akkor meg cashout, és nem kell ott játszani ezentúl.

tomy123
2011. jún. 23. 21:24

nem kértem kártérítést, csak ezeket tiltsák ki a hálózatból.Nem sikerült.
üdv-balázs

Leírta a választ!

mbalazs
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. jún. 23. 21:45

Gondolom olvassa a magyar country manager, és intézkedik.
Ha nem intézkednek akkor meg cashout, és nem kell ott játszani ezentúl.

a magyar továbbította az ipokernek,ők kivizsgálták és olyasmit írtak hogy valóban volt a cseten megbeszélés de nem tudják bizonyítani az összejátszást és visszanézték régebbről sem találtak összejátszást köztük.

joco11111
2011. jún. 23. 21:57

hali
üdv-balázs

Nálam tavaly októberben volt egy hasonló eset. Ezt a levelet írtam a supportnak.

"Tisztelt Support!

A 2010.10.04-én 20:48-kor kezdődő 473184791 sorszámú turbo double up versenyen buborék fázisban egyértelmű összejátszást tapasztaltam.

A handhistory a következő:

***** Hand History for Game 3236372975 ***** (IPoker)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Monday, October 04, 09:22:39 ET 2010
Table Turbo 30 NLH Double Up 502949261 (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: batuha66 ( $2900.00 USD )
Seat 5: Gimnast45 ( $4100.00 USD )
Seat 6: ALEXSIS28 ( $845.00 USD )
Seat 8: sulyijoco ( $1155.00 USD )
sulyijoco posts ante of [$100.00 USD].
batuha66 posts ante of [$100.00 USD].
Gimnast45 posts ante of [$100.00 USD].
ALEXSIS28 posts ante of [$100.00 USD].
sulyijoco posts small blind [$300.00 USD].
batuha66 posts big blind [$600.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to sulyijoco [ 3s 5c ]
Gimnast45 calls [$600.00 USD]
ALEXSIS28 raises [$745.00 USD]
sulyijoco folds
batuha66 folds
Gimnast45 folds
ALEXSIS28 wins $2645.00 USD from main pot

Kérem szépen az eset kivizsgálását és kérem értesítsenek, hogy a vizsgálat milyen megállapítással végződött!
Van esély arra, hogy a vétkes játékosokat bannolják és a buy-in visszautalására?

Köszönettel: .......... "

A válaszuk:
"
Kedves József!

Köszönjük hogy tályékoztattál minket az észrevételeidről!

Az összejatszással gyanusított játékosok számláját zárolták!"

Visszakaptam 60$-t, ami annyit jelent mintha pénzbe értem volna.

mbalazs
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jún. 24. 0:09

Nálam tavaly októberben volt egy hasonló eset. Ezt a levelet írtam a supportnak.

"Tisztelt Support!

A 2010.10.04-én 20:48-kor kezdődő 473184791 sorszámú turbo double up versenyen buborék fázisban egyértelmű összejátszást tapasztaltam.

A handhistory a következő:

***** Hand History for Game 3236372975 ***** (IPoker)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Monday, October 04, 09:22:39 ET 2010
Table Turbo 30 NLH Double Up 502949261 (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: batuha66 ( $2900.00 USD )
Seat 5: Gimnast45 ( $4100.00 USD )
Seat 6: ALEXSIS28 ( $845.00 USD )
Seat 8: sulyijoco ( $1155.00 USD )
sulyijoco posts ante of [$100.00 USD].
batuha66 posts ante of [$100.00 USD].
Gimnast45 posts ante of [$100.00 USD].
ALEXSIS28 posts ante of [$100.00 USD].
sulyijoco posts small blind [$300.00 USD].
batuha66 posts big blind [$600.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to sulyijoco [ 3s 5c ]
Gimnast45 calls [$600.00 USD]
ALEXSIS28 raises [$745.00 USD]
sulyijoco folds
batuha66 folds
Gimnast45 folds
ALEXSIS28 wins $2645.00 USD from main pot

Kérem szépen az eset kivizsgálását és kérem értesítsenek, hogy a vizsgálat milyen megállapítással végződött!
Van esély arra, hogy a vétkes játékosokat bannolják és a buy-in visszautalására?

Köszönettel: .......... "

A válaszuk:
"
Kedves József!

Köszönjük hogy tályékoztattál minket az észrevételeidről!

Az összejatszással gyanusított játékosok számláját zárolták!"

Visszakaptam 60$-t, ami annyit jelent mintha pénzbe értem volna.

ez korrekt,nálam az az indok hogy még korai szakaszban történt és ez elött még nem játszottak együtt soha,de én ezzel nem voltam kisegítve hogy ketten dolgoztak rajta hogy kiessek.

joco11111
2011. jún. 24. 7:25

ez korrekt,nálam az az indok hogy még korai szakaszban történt és ez elött még nem játszottak együtt soha,de én ezzel nem voltam kisegítve hogy ketten dolgoztak rajta hogy kiessek.

Pedig a te eseted még egyértelműbb.

Chocolate Poker
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jún. 25. 17:06

Kedves Chocolate játékosok!

Első sorban szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a főoldalon szereplő váltással kapcsolatos cikkben egy igen fontos információ tévesen jelent meg!

A Chocolate terem az Euro Cace Network hálózatához fog kapcsolódni!

Kedves Játékosunk!

Örömmel tájékoztatunk arról, hogy a Chocolate Poker csatlakozik az EuroCake Network hálózatához!

A Chocolatepoker az Ipoker hálozatból az Euro Cake hálózatra költözik és a továbbiakban onnan szolgáltatja a játéklehetőséget tagjainknak. A váltás 2011.06.26 0:00-2011.06.27 0:00 között zajlik, így ez idő alatt sehol nem lesz lehetőséged játszani. Kérjük, amennyiben 2011.06.26-án, azaz vasárnap este játszol, vedd figyelembe, hogy mind a versenyeken, SNG-en, mind a Cash game asztalokon történő játékod 0:00-kor véget ér.

Az új hálózatban történő játékhoz, csak le kell töltened az új klienst a megújult honlapunkról: Online póker a pókerjátékosok legjobbjaival, a régi felhasználóneveddel és új jelszavaddal belépni és minden egyéb változatlanul rendelkezésedre fog állni, hogy játékodat új hálózatban, a megszokott feltételekkel játszhasd a Chocolatepokeren.

Reméljük, ez a kis kellemetlenség nem veszi kedved a játéktól és továbbra is élvezhetjük bizalmadat, melyet a napokban egy személyre szabott meglepetéssel értékelünk! Figyeld a postafiókodat, hogy le ne maradj róla!
Amennyiben bármilyen kérdésed van a hálózatváltással kapcsolatban, ne mulaszd el megírni nekünk a következő címre: support@chocolatepoker.com.

Hamarosan új promóciókkal jelentkezünk a Cake-en,

Minden jót kíván a Chocolate Poker csapata.

Élő ügyfélszolgálat