letsgo
Válasz tomy123 kommentjére
2011. jún. 28. 0:20

nemide

aaaa
2011. jún. 28. 0:23

Ilyenkor nem az lenne az egyértelmű és tisztességes, ha a Chocolate pontoknak megfelelő $-t jóváírnák a számlánkon?

hát lehetne, csak az drága mulatság :)

Brader
2011. jún. 28. 2:13

Ilyenkor nem az lenne az egyértelmű és tisztességes, ha a Chocolate pontoknak megfelelő $-t jóváírnák a számlánkon?

Miért az rendben van hogy vasárnap kapok emailt a csokitól hogy hálózatváltás lesz... lesz? Az akadémia kitette pénteken azt hiszem a csoki meg vasárnap ír... és akkor a 100k pontról nem szóltam na meg a folyamatban lévő bonuszról... Még szerencse h mindez az öcsémé és nem engem bosszant de felfoghatatlan számomra hogy hogy lehet így megoldani 1 ilyen dolgot?!
Anno greyboy írta azt hiszem hogy a gond előtt v után tudunk majd meg dolgokat...

Greyboy
Válasz Brader kommentjére
2011. jún. 28. 3:21

Elég pofátlanság lenne, ha a CPP-k benn ragadnának, mivel azt komoly grindeléssel dolgoztuk össze (nekem is van benn 120K). Remélem erre mindenképp gondolnak, és nem basznak ki ennyi emberrel...

fejes1988
Válasz Greyboy kommentjére
2011. jún. 28. 3:27

Elég pofátlanság lenne, ha a CPP-k benn ragadnának, mivel azt komoly grindeléssel dolgoztuk össze (nekem is van benn 120K). Remélem erre mindenképp gondolnak, és nem basznak ki ennyi emberrel...

Greyboy
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jún. 28. 3:54

Ja, olvastam én is, de ezt azért mégsem tehetik meg. Alap, hogy vmi kárpótlás jár az elszedett pontokért...vagy csak én lennék ezen ennyire kibukva, ha mégsem így lenne?

joco11111
Válasz Brader kommentjére
2011. jún. 28. 7:37

Miért az rendben van hogy vasárnap kapok emailt a csokitól hogy hálózatváltás lesz... lesz? Az akadémia kitette pénteken azt hiszem a csoki meg vasárnap ír... és akkor a 100k pontról nem szóltam na meg a folyamatban lévő bonuszról... Még szerencse h mindez az öcsémé és nem engem bosszant de felfoghatatlan számomra hogy hogy lehet így megoldani 1 ilyen dolgot?!
Anno greyboy írta azt hiszem hogy a gond előtt v után tudunk majd meg dolgokat...

+1

Én még értesítést sem kaptam. Elég fejetlenül mehetnek a dolgok. Nem értek hozzá, de gondolom, hogy egy hálózatváltásnak nem egyik napról a másikra kellene történnie. És nem értem miért hétvégére kellett ezt bejelenteni. (Talán azért, hogy ne tudjuk a pontjainkat beváltani?)
Ti kaptatok már valamilyen ajánlatot, amiről írták, hogy a napokban küldik?

FoldInsteadOfCheck
Válasz joco11111 kommentjére
2011. jún. 28. 7:54

Mondjuk szerintem kb. mindegy mit adnak, mert ezzel a hálózatváltással kb. le is húzhatják a rolót. Nem hiszem, hogy sokan maradnának, ha meglátják, hogy Cake-n mennyien vannak :)

dzoli
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2011. jún. 28. 12:04

Mondjuk szerintem kb. mindegy mit adnak, mert ezzel a hálózatváltással kb. le is húzhatják a rolót. Nem hiszem, hogy sokan maradnának, ha meglátják, hogy Cake-n mennyien vannak :)

Valamelyest osztom a velemenyed de nem feltetlenul lesz rossz a halozatvaltas en szerettem a caket eleg kellemes ott jatszani es a kis teremnek elonye h gyengebb a mazony nemtudom van e mar hud caken. valaki? es nagyon gyors a cake soft .
en pl valszin be fogom probalni annak ellenere hogy ipokeren halozatban nem hasznaltam a csokit

tomy123
Válasz aaaa kommentjére
2011. jún. 28. 12:40

hát lehetne, csak az drága mulatság :)

Akkor szerinted nem kapjuk meg? Ez olyan mint a rakeback, tehát ezzel nekik számolni kellett, hogy be fogjuk váltani (valamikor 2011-ben)

Szerintem várjunk 1-2 napot, hogy mit írnak.

Élő ügyfélszolgálat