A Cake hálózat valamit nem akar változtatni a grafikán?? Mert ezel a grafikai felülettel, igen csak lemarad a 2 vezető pókerteremtől! Valami új témát nem lehet rá eszkábálni valahogy??
Sok teremnél viszont klasszisokkal jobb.
Kaptam sateliten ticketet, hol tudom megnézni a beregisztrált versenyeket?
Kaptam sateliten ticketet, hol tudom megnézni a beregisztrált versenyeket?
bejelentekezési probléma IP cím blokkolása miatt
Sziasztok,
Próbálok belépni a terembe, de kiírja, hogy gáz van forduljak a supporthoz supportnak írok mire azt válaszolják:
The IP address you are trying to use seems to be locked.
Your IP address login is not allowed.
Na most mivel asztali PC-m van a gép mozgatása nem olyan egyszerű. Megnéztem az ip címem: 192.168.1.101. Beírtam googliba ami kidobott valami 500.000 találatot nem olvastam minden weboldalt végig, de azt a párat amit megnéztem az azt írta hogy a linksys routereknél ez egy elég gyakori dinamikus IP cím.
ipconfig /renew se akarja nagyon megváltoztatni az ip címem. Mit kellene tennem?
És két hónapig simán tudtam ugyamezzel az internet szolgáltatóval játszani a teremben.
Nagyon köszönöm a javaslatokat
Sziasztok,
Próbálok belépni a terembe, de kiírja, hogy gáz van forduljak a supporthoz supportnak írok mire azt válaszolják:
The IP address you are trying to use seems to be locked.
Your IP address login is not allowed.
Na most mivel asztali PC-m van a gép mozgatása nem olyan egyszerű. Megnéztem az ip címem: 192.168.1.101. Beírtam googliba ami kidobott valami 500.000 találatot nem olvastam minden weboldalt végig, de azt a párat amit megnéztem az azt írta hogy a linksys routereknél ez egy elég gyakori dinamikus IP cím.
ipconfig /renew se akarja nagyon megváltoztatni az ip címem. Mit kellene tennem?
És két hónapig simán tudtam ugyamezzel az internet szolgáltatóval játszani a teremben.
Nagyon köszönöm a javaslatokat
butasagot irsz,az csak a routered belso halora kiosztott ip cime..netre a routered ip cime latszik.
amugy nincs otletem miert zaroltak
Hali!
Sit@Go ni melyik időpontba a legjobb itt? Mert 2 órája várok egy asztalosra, de még sehol senki......
Hali!
Sit@Go ni melyik időpontba a legjobb itt? Mert 2 órája várok egy asztalosra, de még sehol senki......
Hálózat
A Cake hálózatába, csak a cash game asztalok számítanak a sit&go nem?