Köszönöm, de ez a buyin-ra vonatkozik.:)
Ez igy is van beállitva.
A re-buy érdekelne. Itt is bepipálom az activate auto re-buy..., ott a custom amount(pipa) és alatta mennyire kell állítani?
Pipáltam már a table max-ot is de akkor sem történt semmi.:S
tegnap volt royalflushöm, hosocske mondta, hogy van valami promóció rá, mi pontosan az? A hand HM-ben van meg, a száma elég hozzá bizonyítéknak ugye?
tegnap volt royalflushöm, hosocske mondta, hogy van valami promóció rá, mi pontosan az? A hand HM-ben van meg, a száma elég hozzá bizonyítéknak ugye?
bazdki! Én nem vittem mutatásig, mert vbeteltem vele! Ezt a szart! 150 dolcsi több, mint egy beülő, tehát ha megvan a royalflush, akkor check/call üzemmód...
Nekem is volt tegnap, köszi az infót. :)
Omahában bezzeg nem adnak, pedig nekem is volt egy. :(
Omahában bezzeg nem adnak, pedig nekem is volt egy. :(
Kaptam egy ilyet a kifizetési kérelmemre:
Credit Card Authorization Deposits:
This document serves as confirmation of request for payment using a Visa and MasterCard.
The signature below constitutes an agreement, and authorizes Doyle’s Brunson Poker Network, through its credit card merchant account company, to obtain credit approval for said credit card and the amounts that will be deposited.
I, _______________________________, acknowledge, that Doyle’s Brunson Poker Network was fully authorized by me, to charge the credit card(s) listed below. Furthermore, it is understood these payment(s) are irrevocable and no chargeback’s will be made against the deposits.
Stb.....
Angolból nulla vagyok,de gondolom kinyomtatom,kitöltöm,szkennelem és elküldöm.
Ugye???
Gondolkodom, hogy befizetek az oldalra. Lenne pár kérdésem.
Napközben milyen az állomány? Játszhatatlan? Vagy pl este 8 tól?
Rakerace-en egy 4-5. helyhez mennyi rake et kell kb termelni?
Valami vélemény?