nektek sem működik most?
nektek sem működik most?
Nekem sem.
Énis próbálom egy ideje de semmi. Biztos valami update.
doylee
Nálam is feladta!!!! Pedig bevoltam nevezve egy 5 doláros sit&go ra de még nem kezdődött ell, remélem unregistrált :D Le se engedi most tölteni!
Frisítik, vagy micsinállnak?
Segitsen valaki!
Kaptam egy ilyet a kifizetési kérelmemre:
Credit Card Authorization Deposits:
This document serves as confirmation of request for payment using a Visa and MasterCard.
The signature below constitutes an agreement, and authorizes Doyle’s Brunson Poker Network, through its credit card merchant account company, to obtain credit approval for said credit card and the amounts that will be deposited.
I, _______________________________, acknowledge, that Doyle’s Brunson Poker Network was fully authorized by me, to charge the credit card(s) listed below. Furthermore, it is understood these payment(s) are irrevocable and no chargeback’s will be made against the deposits.
Stb.....
Angolból nulla vagyok,de gondolom kinyomtatom,kitöltöm,szkennelem és elküldöm.
Ugye???
Senkinek nem működik a szerver?
Ez így nem lesz jó...
Így nem leszek 50-ben a GC promóción. :(
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan állítjátok be az auto rebuy funkciot, ugy hogy mindig 100 NV-ra töltsön vissza NL cash game-ben?
Előre is köszönöm
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan állítjátok be az auto rebuy funkciot, ugy hogy mindig 100 NV-ra töltsön vissza NL cash game-ben?
Előre is köszönöm