Valahol meg tudom nézni, hogy milyen ticketjeim vannak?
Szevasztok
Régen játszottam már cake-n és érdekelne, hogy az általam megkedvelt játéktípusból (Omaha H/L heads up sng 20-50 dollár közti) olyan délután 6 és hajnali 1 között szoktak-e játékok indulgatni.
Valaki tud erről valami infot adni? Esetleg megnézni?
Köszönöm
Szervusztok!
Most ismerkedem a site-val, lenne egy kérdésem. A HH-kat automatikusan menti a gépemre, de hogyan tudom vmi emészthető formába átkonvertálni, illetve van-e vmilyen ingyenes program, amibe bepakolva a HH-kat láthatok vmilyen statokat a játékomról, esetleg közvetlenül a Doyle-ban? Előre is köszi!
A holdem manager tudja importalni a handjeidet, viszont a hud nem mukodik (tiltott a networkon), es ellenfeleidnek sem tudod megnezni a statjait. A sajat jatekodat viszont tudod elemezni.
Köszönöm szépen! Azért választottam ezt a termet, mert a céges laptopom nem bírná a HUD-ot párhuzamosan a játékkal így nem vagyok hátrányban a többiekkel szemben ezen a téren. Tudtok-e a HM-nek olyan lebutitott verziójáról, ami csak a HH-t kezeli, nem kell megvenni a teljes programot. Előre is köszi.
November 16-tól a Full Tilt Poker és a Pokerstars rendszeréhez hasonlóan a tournamentek és a nagyobb Sit and Go versenyek minden óra 55 perckor megállnak 5 percre immár a Doyle's Room termében is, hogy a játékosok pihenhessenek egyet, vagy elmehessenek a mosdóba.
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy kell-e a HH-k importálásához valami speciális szoftver a Holdem Managernek? Nálam valamiért nem hajlandó natúr fogyasztani őket. Egyébként nem ütközik szabályzatba, ha HM-t használok a játékom elemzésére (Hud nélkül persze)?
A másik probléma, hogy fogalmam sincs, milyen e-mail címmel lehetne belépni a Live Supporthoz. Valakinek van valami tapasztalata ezügyben?
Online Poker at the only Online Poker Room endorsed by Doyle Brunson
Kaptam egy levelet 14-én, hogy 13 és 16 között lehet 100 dolláros reload bónuszt kapni.
Bár lekéstem róla, mert nem néztem meg az e-mailem időben, ha sikerül is baromi necces, mert előbb le is kellett venni a cakeről, hogy legyen mit feltenni.
Szopatás ez, vagy nem értem mire jó, hogy ilyen kevés időt kap rá az ember. Ezentúl fogok tartani a nettelleren direkt 400dolcsit, hogy tudjak majd ilyen reload bónuszért egyből befizetni.
Érdekes pozitívum viszont, hogy a rakeback számláló gyakran frissül, talán óránként se, nem őgy mint cake pókeren, ahol naponta egyszer.
Csak én nem tudok most bejelentkezni, vagy mésnak is van ilyen problémája?
Csak én nem tudok most bejelentkezni, vagy mésnak is van ilyen problémája?