"Error: Poker is temporarily offline. Please try in a few moments. We apologize for any inconvenience."
psycho:
Ha rákattintasz a supportra, feldob egy ablakot, ahol be kell jelentkezni a maileddel meg a jelszavaddal, na azon az oldalon van még egy support ablakocska, amire ha rákattintasz, akkor minden nélkül(vagyis majd kérik a neved meg a mailcímed) beenged...
Online Poker at the only Online Poker Room endorsed by Doyle Brunson
Kaptam egy levelet 14-én, hogy 13 és 16 között lehet 100 dolláros reload bónuszt kapni.
Bár lekéstem róla, mert nem néztem meg az e-mailem időben, ha sikerül is baromi necces, mert előbb le is kellett venni a cakeről, hogy legyen mit feltenni.
Szopatás ez, vagy nem értem mire jó, hogy ilyen kevés időt kap rá az ember. Ezentúl fogok tartani a nettelleren direkt 400dolcsit, hogy tudjak majd ilyen reload bónuszért egyből befizetni.
Érdekes pozitívum viszont, hogy a rakeback számláló gyakran frissül, talán óránként se, nem őgy mint cake pókeren, ahol naponta egyszer.
Sziasztok!
Doyles handeket PT-be lehet valahogy importálni? Kell hozzá vmi?
A hangokat ki lehet kapcsolni valahogy?
Chatablak jobb alsó sarkában kis négyzetre katt, felugrik az Options, ott lehet.
Chatablak jobb alsó sarkában kis négyzetre katt, felugrik az Options, ott lehet.
Sziasztok!
Doyles handeket PT-be lehet valahogy importálni? Kell hozzá vmi?
Cashier
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Másnál is?
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Másnál is?