Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Másnál is?
Hm,pt
Jah, valaki,aki rendelkezik ezen a téren tapasztalatokkal, tényleg leírhatná, hogy miként működik a PT és a HM használata ennél a teremnél, és hogyan lehet a handeket importálni...kösz...
Jah, valaki,aki rendelkezik ezen a téren tapasztalatokkal, tényleg leírhatná, hogy miként működik a PT és a HM használata ennél a teremnél, és hogyan lehet a handeket importálni...kösz...
ok, kösz buktar tesó. Más: valaki a rake race-esek közül megkapta már a pénzét? írtam két mailt is az akademiának, de semmi válasz...doyles room support szerint már meg kellett volna történnie a kifizetésnek...
Más: valaki a rake race-esek közül megkapta már a pénzét? írtam két mailt is az akademiának, de semmi válasz...doyles room support szerint már meg kellett volna történnie a kifizetésnek...
A nyeremények kifizetése a héten várható.
Tehát még ma?
Pontosítok, a következő héten. :)
Ma néztem a számlám és a goldchip és a goldcard mellé lett nekem vmi goldstackem, tudna vki felvilágosítást nyújtani hogy mire jó ez?:)
thx
Ma néztem a számlám és a goldchip és a goldcard mellé lett nekem vmi goldstackem, tudna vki felvilágosítást nyújtani hogy mire jó ez?:)
thx