Gondoltam ha mar miendenki azert ideges h nem megy a cashout akkor megkapott mindent es kiszallna.Amugy minden joindulattal megprobaltam jatszani de nem lehet ketszer is volt olyan h eltunk a a raise nem tudtam emelni csak a nagyvakot vagy volt olyan h egyszer csak 15 dollar helyett 5 dollarom volt az asztalnal majd ket leosztas utan visszajott plussz volt h csak ugy semmi nelkul kidobott ez egy ora alatt azert eleg sok baki.
Tegnap reggel írtam nekik a decemberi rake race miatt, semmi válasz. A live chat nem működik, kicsit aggasztó a helyzet. Az új szoftver kb. játszhatatlan, cashoutolni nem lehet...
Akadémiás regem van, ha kérhetem az Adminokat, kérdezzenek rá, hogy mi a helyzet.
Elmaradt kifizetések
Nekem is az Akadémián keresztül van itt regem, ezért csatlakoznék az előttem szólóhoz. De én már nem is a januári RR-ről beszélek vagy a 4 heti rb elmaradásról és a cash out hiányáról,hanem...
- mégis mikorra várható a DECEMBERI!!! RR pénz kifizetése legalább?
- Jan.9-én indított cash out feldolgozása?
Olvastam a cikket, de nyilvánvalóan a "megkapják az elmaradt pénzeket" nem meríti ki teljes körül a tájékoztatás fogalmát, mert a legfontosabb dolog hiányzik belőle: MIKOR?
Az előző Akadémiás cikkben írt határidő már lejárt, Doyle pedig a mai napot jelölte meg a Twitteren, amíg minden játékos felé rendezik az összes elmaradásukat. Ehhez képest...
Így már annyira nem is fényes a helyzet.
Lehet én vagyok a béna, de nekem semmi pénz nincs a számlámon a cashierben. nemhogy a decemberi meg a januári plusszok...
Más is így járt, vagy csak én szívok?
Nyugi nem vagy egyedul, remenykedj mast nem tudsz csinalni a hirek szerint amit ,ha nem olvastal mondom a lenyeget mult hetre volt igerve a tartozas rendezese ,majd Doyle papa is igeretet tette a twitteren hogy a mult het vegeig rendezik a tartozast ,ami viszont eleg aggaszto ,hogy egy elo legendanak a szava is hitelet veszti, en reszemrol meg addig remenykedem a dologban amig elkeszulnek a terem uj promocios ajanlatai es kezdik ujra hirdetni 1000 el a termet, ha akkor sem kapom meg akkor fogok igazan elkeseredni.
Valaki írna a friss dolgokról? Hogy áll a kifizetése, mennyire lesz biztonságos? A promó elég ígéretesen hangzik...
Szerintetek milyen lesz a játékosállomány ebben az új teremben? HM, PT engedélyezetett?
Köszi a válaszokat.
Cash out hiánya
Tisztelt PókerAkadémia Szerk!
Kérlek titeket, határozottan érdeklődjetek a Doyles-nál, hogy mi a jó sz*r történik itt?
Hiányzik a cash out gomb a szoftverben, ez még nem is lenne gond.
A befizetésre kattintva feljön egy biztonsági website, ahol 4 féle módszerrel lehetett befelé és 6 féle módszerrel kifelé fizetést kérni. Persze a Moneybookers-re kattintva azt írja ki: nincs hozzáférése ehhez, válasszon más módot. A gond csak az, hogy más módszer mind kilőve igazából.
Egyedül a netellert engedélyezte a rendszer. Ezért ma szépen meg is csináltam a neteller accountomat, csak ezért... majd extended verzó miatt scan minden szar stb. És most amikor végre rákattintanék arra a tetves kifizetésre, akkor eltünik a neteller lehetőség is!!! Vagyis marad az egyedüli opció: a csekk
Amiről kétségem van, hogy megérkezik vagy betudjuk-e váltani majd...
Szóval nemhogy a decemberi+januári RR +RB marad el, hanem a saját pénzünket se tudjuk visszakapni!!! De nemcsak mi magyarok szívunk, hanem mindenki ezzel a problémával küzd: egyszerüen semmilyen módszerrel nem lehet kifizetést kérni!!! És amivel esetleg lehetett volna, azt pedig letiltják!!!
Külföldi fórumokon is ugyanez: senkinek nem válaszolnak még e-mailre se!!!
Nemhogy RR és társai, hanem a saját pénzünk is nagyon nagyon kétséges!
Másnak valami friss infó? Van olyan, akinek sikerült netellerre kikérni,amíg elérhető volt az az opció? Egyáltalán azok megkapták vagy törölték a kifizetést?
Szoftveren ne játszatok, mert rosszul teszi vissza a buy-in-t az egyenlegre, nekem 42 dollárral kevesebb. Hihetetlen az egész.
És újra megkérném az Akadémiát, a lehetőségeihez képest harcoljon már ki valamilyen feltételeket legalább!!! Aki egyet ért a kérésemmel kérem szóljon hozzá egy !!!Akadémia HELP!!! jelszóval ebben a topicban.
Köszönöm!
!!!Akadémia HELP!!!
+1
!!!Akadémia HELP!!!
+1
!!!Akadémia HELP!!!
+1