mi az hogy több embernek totál zéró lett az accja? őket is kirámolták?
Kérdeztem h mikor lehet cashoutolni.
Mondta h akár most is...
Én mondtam neki, h nekem nem működik...
Mondta h lépjek ki, meg vissza, vmit beállít a cashieremben, s utána menni fog elvileg...
Kérdeztem h mikor lehet cashoutolni.
Mondta h akár most is...
Én mondtam neki, h nekem nem működik...
Mondta h lépjek ki, meg vissza, vmit beállít a cashieremben, s utána menni fog elvileg...
HostAJ-vel beszélek, de nekem továbbra sem megy se az MB se a Neteller, a másik 3 lehetőség működik, de azokból az egyik a player transfer a másik 2-t nem ismerem
A csekk (valószínüleg legalább 5-6 hét) és átutalás (min.5000$+65$ fee) igen, ezek működnek. Másoknál is ugyanez a helyzet?
Ezt a választ kaptam:
"sorry on the delay, got back from the accounting, thing MB is unavailable right now as a cash out option, it will be back by tomorrow afternoon,meantime, if you want to proceed, you can select the check option so we can get the ball rolling on your cash out request."
A végét nem értem a "we can get the ball..." Ha valaki tudja fordítsa le, köszi!
Nálam már működik a cash out gomb, de most a kiutalási lehetőségeknél már csak csekk van. Ez azt jelenti h dolgoznak az ügyön, ez kicsit megnyugtató...
Reménykedjünk... új nap, új remények...Csak holnapra nehogy még a csekkes verziót is töröljék. Egyébként nekem továbbra is szürke a cash out gomb.
Ma kaptam toluk mailt hogy a het vegeig megkapom az elmaradast.
ez válaszlevél volt, vagy olyan amit mindenkinek küldtek szted? (csak kiváncsiságból :) )