!!!Akadémia HELP!!!
+1
nem arról volt szó, hogy még nem tökéletes a szoftver upgrade?? szerintem teljesen felesleges pánikolni, megoldódik minden.
(és igen, nekem is van benn pénzem, nem kevés)
!!!akadémia Help!!!
+1
Pont ellenkező irányba mutatnak az események. Pl. ahelyett, hogy elérhetővé tették volna a mb-s kifizetést, még a netellert is kivették a listából. Support legalább a hálózatváltás előtt válaszolt, mostmár a sablon dolgokat se küldik el, semmi reakció. Doyle pedig bőszen hallgat.
Szerintem is a váltás miatt vannak még problémák, nyilván megoldódik. Nekem az összes pénzem benn van, remélem azért a héten már lehet kiutalni is.
Az ilyen pánikszerű tömeges pénz-kivét ( vagy legalábbis ez irányú szándék) sehol sem vezetett még jó eredményre.
Bankok is csődöltek már be emiatt.
újabb érdekes történések
A twoplustwo-n többen arról számolnak be, hogy elfelejtett jelszó újrakérésnél más felhasználó adatait küldi el a rendszer!!! Be is tudott lépni más account-jába, amin 1000$ volt. A sajátjába viszont 5 nap elteltével sem...
Több embernek pedig totálisan zero lett a számlája!!!
WTF is doing at Doyles?
A twoplustwo-n többen arról számolnak be, hogy elfelejtett jelszó újrakérésnél más felhasználó adatait küldi el a rendszer!!! Be is tudott lépni más account-jába, amin 1000$ volt. A sajátjába viszont 5 nap elteltével sem...
Több embernek pedig totálisan zero lett a számlája!!!
WTF is doing at Doyles?
mi az hogy több embernek totál zéró lett az accja? őket is kirámolták?
Nekem most válaszoltak a chaten, úgyhogy az már működik. Azt mondta a host h még update van, és elvileg ezen a héten rendeznek mindent amint végeznek az update-tel.