Charliegore8
Válasz dzoli kommentjére
2011. febr. 2. 0:36

Nálam működik a cashout

Zoliii
Válasz Charliegore8 kommentjére
2011. febr. 2. 11:58

Rr,rb

Én kaptam mailt, hogy megkaptam a decemberi+januári RR-t, meg a januári Rb-t és, hogy elnézésüket kérik a csúszásért.

Viszont nekem a januári RR hiányzik:S Úgylátszik mindenkinél mást felejtettek el :S

Ha valaki megkapta a cash-out után a pénzét , az írja már be! Köszi!

hosocske
Válasz Zoliii kommentjére
2011. febr. 2. 12:33

Én kaptam mailt, hogy megkaptam a decemberi+januári RR-t, meg a januári Rb-t és, hogy elnézésüket kérik a csúszásért.

Viszont nekem a januári RR hiányzik:S Úgylátszik mindenkinél mást felejtettek el :S

Ha valaki megkapta a cash-out után a pénzét , az írja már be! Köszi!

DoylesRoom would like to inform you that we have credited your account with $xxx This credit is a payment for all outstanding Rakeback and/or Rake Race earnings from December 2010 until Friday, January 28th, 2011.

gondolom ezt kaptad te is, itt csak jan 28ig szól amit kifizettek abba még nem lehet benne a januári race mivel január 31napos :)

GL

Zoliii
Válasz hosocske kommentjére
2011. febr. 2. 12:59

Nyílván:)

Csak azért mertem eme negatív dologra gondolni, mert ugye jan28-al történt a váltás és igazából ez a mail eléggé úgy hangzik:
"megkaptatok mindent, mostmár kuss"

De tényleg úgy tűnik, mintha végre elindult volna vmi. Azért kiváncsi leszek hány hetet fog igénybe venni egy cash out feldolgozása...

dzoli
Válasz hosocske kommentjére
2011. febr. 2. 18:15

DoylesRoom would like to inform you that we have credited your account with $xxx This credit is a payment for all outstanding Rakeback and/or Rake Race earnings from December 2010 until Friday, January 28th, 2011.

gondolom ezt kaptad te is, itt csak jan 28ig szól amit kifizettek abba még nem lehet benne a januári race mivel január 31napos :)

GL

Igazad van de a racet 28 an lezartak sztem ugy ertik h az is benne van irtam nekuk de nem kaptam valaszt csak egy jelszavat mait nem igazan ertem mire kellene hasznalni, ti nemtudjatok veletlenul.

Charliegore8
Válasz dzoli kommentjére
2011. febr. 2. 18:36

ezt ki mondta h lezárták?dehogy zárták le... ne parázzatok már ennyit...meg fogjátok kapni a pénzt

szigma
Válasz Charliegore8 kommentjére
2011. febr. 2. 20:58

ezt ki mondta h lezárták?dehogy zárták le... ne parázzatok már ennyit...meg fogjátok kapni a pénzt

Aha, folyamatos kifizetési problémák, RB, rake race-t nem fizetik (még olyan szinten sem, hogy legalább a számlára rákerüljön, mert ugye kikérni nem lehet). Most pedig átmentek egy olyan népszerű hálózatba, amiről sokan nem is hallottunk.
Tényleg semmi ok az aggódásra.
Amúgy meg felháborító, hogy mivel teremváltás lesz bejelentik, hogy innentől kezdve a váltásig nem lehet kikérni a pénzt! Mire fel? Had döntsem el, hogy akarok-e az új hálózatba játszani vagy lépek le. Akinek ott van minden pénze és nem akar az új helyen játszani, meddig várjon?
Nekem már régóta nincs náluk pénzem, de nem is lesz mostanában az biztos!

dzoli
Válasz szigma kommentjére
2011. febr. 2. 22:07

Sztem erdemes lenne jatszani a mezony,ha ezt a mennyiseget lehet mezonynek nevezni eleg gyengus

dzoli
Válasz dzoli kommentjére
2011. febr. 2. 23:19

uhhu azonnal visszavonom kb masfel orat jatszodtam de lehetetlen veletlenul se probaljatok ki magatol call oz 2 er fordult elo egyszer egy all int az erdekes h nekem is neki is A high volt raadasul egy 2 dollaros pot ba hivta bele ami igazolja h iszonyat gyenge a mezony a szoftver ugy dontott h megadja nelkulem nyilvan neki egyel nagyobb kicker e volt, tovabba neha eltunik az a kis akarmi amin szabalyzom h mennyit emeljek vagy ha netan nem tunik el az az akarmi eltakarja egy jatekos stackjet ami eleg gaz ha vele vagyok partiban pfffff te jo eg

Charliegore8
Válasz dzoli kommentjére
2011. febr. 2. 23:36

Menjetek csak, jó lesz ez a 65k-s race úgy hogy mindenki lelép, és kijön egy 400 százalékos rakeback a végén...

Élő ügyfélszolgálat