ez válaszlevél volt, vagy olyan amit mindenkinek küldtek szted? (csak kiváncsiságból :) )
Szerintem csak válaszlevél volt mert én nem kaptam semmit, csak promóciós levelet tőlük.
Befizetés
Na mondom ma megpróbálok befizetni 25 dollárt, hátha akkor látszódni fog mb-nek is a kifizetési mód vagy más lesz a cash out gomb.
De ahelyett, hogy pozitív hatása lett vna, még a 25 dollárt se írták jóvá az egyenlegemen, viszont mb-ről levonták :)
Jóváírták a RB-met ha jól látom, és a sztem a decemberi racet is ( bár jönnek egy roylal bonusszal is és egyik 150 másik 200 de gondolom ez a race volt )
januári race tuti nincs benne, a cash out is szürke, de azért ez már pozitívum:)
másnál vmi hasonló? :)
Nekem is jött a decemberi rr de rakebackből nem az összes :(
A decemberi rr meg a januári rb megjött, viszont a rb-be nem számolták bele azt a rakeet amit már az új hálózatban termeltem...
Nekem is megjött a RB és a RR. Sztem a cashouttal, és a januári rr-el sem lesz gond, csak várni kell egy kicsit. Most egy kicsit megnyugodtam.
Én ugy jártam, ahogy sokan:
letöltöm az új klienst, be akarok lépni és máris akadékoskodik, hogy válasszak másik nick-et, meg ID-t. Választok másikat, beirom, régi passworddel belépek, nézem az accountot minden adatom ott van, cashierben meg egy fillér se. ???????????
Live chat, email semmi nem jön be persze. Belépek 10szer- semmi.
Másnap elérek valakit chat-en: mire kiderül, hogy csináltam másik accountot, azéert nincs egy fillérem se. Mondom neki ok, de csináljon vmit. Mondja, hogy lépjek be ujra a régi ID-vel meg Passworddel-erre megint akadékoskodik, hogy változtassak ID-t meg nicket. Aztán az ID-t hagytam, nicket átiram, és most már ok minden, megvan a love is. Sőt mára már megjött a RB is.
Cash out gomb persze szürke. De az nem izgat, mert megértem őket, hogy ilyen szar szoftverbe ha belenéz a sok régi tag, egyből kivonulás lesz. Szerintem még tökéletesítik kicsit, meg kitalálnak promokat. Már van is ez a 65000-es. Szerintetek NL20, NL50el meddig lehet jutni az elsö 350-ből?
Müködik valakinek a tracker, vagy HM. Nekem Poker Office om van, de az már a Cake-en is b***hattam.
Szoval várjatok kicsit a Cash outtal. Szerintem szerintem.
Én ugy jártam, ahogy sokan:
letöltöm az új klienst, be akarok lépni és máris akadékoskodik, hogy válasszak másik nick-et, meg ID-t. Választok másikat, beirom, régi passworddel belépek, nézem az accountot minden adatom ott van, cashierben meg egy fillér se. ???????????
Live chat, email semmi nem jön be persze. Belépek 10szer- semmi.
Másnap elérek valakit chat-en: mire kiderül, hogy csináltam másik accountot, azéert nincs egy fillérem se. Mondom neki ok, de csináljon vmit. Mondja, hogy lépjek be ujra a régi ID-vel meg Passworddel-erre megint akadékoskodik, hogy változtassak ID-t meg nicket. Aztán az ID-t hagytam, nicket átiram, és most már ok minden, megvan a love is. Sőt mára már megjött a RB is.
Cash out gomb persze szürke. De az nem izgat, mert megértem őket, hogy ilyen szar szoftverbe ha belenéz a sok régi tag, egyből kivonulás lesz. Szerintem még tökéletesítik kicsit, meg kitalálnak promokat. Már van is ez a 65000-es. Szerintetek NL20, NL50el meddig lehet jutni az elsö 350-ből?
Müködik valakinek a tracker, vagy HM. Nekem Poker Office om van, de az már a Cake-en is b***hattam.
Szoval várjatok kicsit a Cash outtal. Szerintem szerintem.
valami jott nekem is amugy valaszlevel volt de nem a suppord kukac dolyesroom.com ra irtam hanem kaptam valami cimet chaten visszaterve a regi kerdeshez. Valami nekem is hianyzik sztem a januari race. akartam nl20 on jatszani 1 asztalon 1 ember volt nl 10 eleg mokas h 5 dollar a max beulo igy azzal nem is toltom az idom.