Powerotti, közben úgy látjuk megtaláltad a választ a kérdésedre. :)
Lehet azzal kezdeni valamit h miniview-ban nem tudom mozgatni az asztalokat?
Ha átváltok rá akkor lerakja valahova az asztalt és nem tudom mozgatni.
Még valami: jelenleg van valamilyen RL bónusz FD után?
Asztal bal szélén, középen. Megfogod, húzod.
vacsora vagy ebéd értékét fedezzük 100$-ig (ha előtte meg volt az 500 RH es a számla február 14-én 2 személy részére szólt.)
Eurolinx
Még valami: jelenleg van valamilyen RL bónusz FD után?
Szálmát kell kérni? Mert egy sima blokkon nem látszik, hány fő részére szólt, ugye. Számlán látszik? Vagy hogy van ez?
Boldog Valentin Napot!
Mindenkinek boldog Valentin napot kívánunk!
Ne feledjétek, ha a héten játszottatok minimum 500 RHet, és ma elviszitek a párotokat ebédelni vagy vacsorázni akkor, a Eurolinx $100-ig beszáll a számlába.
Annyi a teendő, hogy kértek számlát amely igazolja, hogy a mai napon, 2 személy által vacsora vagy ebéd került elfogyasztásra. A számla összegét visszatérítjük $100-ig! A szkennelt másolatot küldjétek a support@eurolinx.com -ra!
Eurolinx
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,h nem e tudja vki ,h a fd bónusz milyen gyorsan szerezhető meg?Én viszonyítási alapnak az Unibet-et hoznám fel mert itt nagyon gyorsan jön az FD bónusz és ugye lényegében microgaming terem.Vkinek esetleg tapasztalat?
köszi
Valójában az számít milyen téten tolod, nl50 -en kb minden 5. hand raked hand és 15 rh kell 1$ bonuszhoz, tehát kb 37500 hand kell 500$ bonuszhoz.