Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,h nem e tudja vki ,h a fd bónusz milyen gyorsan szerezhető meg?Én viszonyítási alapnak az Unibet-et hoznám fel mert itt nagyon gyorsan jön az FD bónusz és ugye lényegében microgaming terem.Vkinek esetleg tapasztalat?
köszi
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,h nem e tudja vki ,h a fd bónusz milyen gyorsan szerezhető meg?Én viszonyítási alapnak az Unibet-et hoznám fel mert itt nagyon gyorsan jön az FD bónusz és ugye lényegében microgaming terem.Vkinek esetleg tapasztalat?
köszi
hm, nem volt elég unibet? :)
ugyanaz az rng, ugyanazok a játékosok... :)
Tudom ,tudom csak annyi jó van azért az Unibetben ,h nagyon gyorsan jön a bónusz és simán plusszba ránt!:)Azért nem ragaszkodom annyira ehez a hálózathoz bár kitudja, lehet addig megtálálom az ellenszert.:)
De már nézelődtem másfele is és nem tartom valószínűnek a hálózatban való maradást.
Unibeten nem tudom h jön, itt 14rh/$
értesíts, ha megvan az ellenszer :)
merrefelé nézelődsz?
Hol találom a miniview nézetet? túl van bonyolítva ez a szar
hoppá megvan, nem gondoltam h csak akkor lehet ilyet ha asztalnál vagyok
megfogod oszt húzod a szélínél fogva :)
azt tudom, de van egy olyan, mikor kicsi téglalap lessz az asztal, a lapok meg jó nagyok maradnak, azt nem találtam eddig, már csak meg kell szoknom
azt tudom, de van egy olyan, mikor kicsi téglalap lessz az asztal, a lapok meg jó nagyok maradnak, azt nem találtam eddig, már csak meg kell szoknom