zsjozsef
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. febr. 16. 1:05

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ,h nem e tudja vki ,h a fd bónusz milyen gyorsan szerezhető meg?Én viszonyítási alapnak az Unibet-et hoznám fel mert itt nagyon gyorsan jön az FD bónusz és ugye lényegében microgaming terem.Vkinek esetleg tapasztalat?

köszi

Nekem 480$ FDB 54K hand alatt jött ki NL20 SH-n.

attiati
2009. febr. 16. 8:00

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ,h nem e tudja vki ,h a fd bónusz milyen gyorsan szerezhető meg?Én viszonyítási alapnak az Unibet-et hoznám fel mert itt nagyon gyorsan jön az FD bónusz és ugye lényegében microgaming terem.Vkinek esetleg tapasztalat?

köszi

hm, nem volt elég unibet? :)
ugyanaz az rng, ugyanazok a játékosok... :)

Overcome85
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 16. 11:16

hm, nem volt elég unibet? :)
ugyanaz az rng, ugyanazok a játékosok... :)

Tudom ,tudom csak annyi jó van azért az Unibetben ,h nagyon gyorsan jön a bónusz és simán plusszba ránt!:)Azért nem ragaszkodom annyira ehez a hálózathoz bár kitudja, lehet addig megtálálom az ellenszert.:)
De már nézelődtem másfele is és nem tartom valószínűnek a hálózatban való maradást.

attiati
2009. febr. 16. 11:39

Tudom ,tudom csak annyi jó van azért az Unibetben ,h nagyon gyorsan jön a bónusz és simán plusszba ránt!:)Azért nem ragaszkodom annyira ehez a hálózathoz bár kitudja, lehet addig megtálálom az ellenszert.:)
De már nézelődtem másfele is és nem tartom valószínűnek a hálózatban való maradást.

értesíts, ha megvan az ellenszer :)
merrefelé nézelődsz?

cake
2009. febr. 16. 11:40

Unibeten nem tudom h jön, itt 14rh/$

Overcome85
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 16. 13:26

értesíts, ha megvan az ellenszer :)
merrefelé nézelődsz?

Feltétlenül szólok.:)
Igazából már szeretnék stabil rollt NL50-re aztán irány rb+fd bónuszokat vadászni csak sjana sokat cash out-olok.Cake,UltimateBet,Betfair,NoIQ/ez még kérdéses mert szidják nagyon:)/ és még pár terem.
Addig meg lehet ,h visszamegyek Everest-re mert ott nagyon szépen jött csak már nincs bónuszom rá vagy Full Tilt a rb miatt.

ooooobi
2009. febr. 16. 15:05

Hol találom a miniview nézetet? túl van bonyolítva ez a szar

hoppá megvan, nem gondoltam h csak akkor lehet ilyet ha asztalnál vagyok

cake
Válasz ooooobi kommentjére
2009. febr. 16. 15:06

megfogod oszt húzod a szélínél fogva :)

ooooobi
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 16. 15:43

azt tudom, de van egy olyan, mikor kicsi téglalap lessz az asztal, a lapok meg jó nagyok maradnak, azt nem találtam eddig, már csak meg kell szoknom
Image

cake
Válasz ooooobi kommentjére
2009. febr. 16. 15:47

azt tudom, de van egy olyan, mikor kicsi téglalap lessz az asztal, a lapok meg jó nagyok maradnak, azt nem találtam eddig, már csak meg kell szoknom

azt én se találtam, régen volt...

Élő ügyfélszolgálat