valaki tapasztalt már olyat, hogy mikor töltődik be a terem a "Loading Graphic" rész után kidob a tálcára, a program meg nem megy.
3 gépen próbáltam, pont ott nem megy ahol játszanék rajta:D
azt tudom, de van egy olyan, mikor kicsi téglalap lessz az asztal, a lapok meg jó nagyok maradnak, azt nem találtam eddig, már csak meg kell szoknom
Már írtam h megtaláltam, azért thx, ez a programból való kiugrás viszont továbbra is gond
a hand history ebben a GameHistory.dat állományban van? nem tudja valaki mennyit ment el max? vagy valahol be tudom ezt állítani?
a hand history ebben a GameHistory.dat állományban van? nem tudja valaki mennyit ment el max? vagy valahol be tudom ezt állítani?
MÁTÓL - Újratöltési Bónusz
Készen állsz a játékra? Esetleg jól jönne egy kis munició?
Akkor tölts újra az Eurolinx 100% -os Relaod Bónuszával, akár 1000$-t – kizárólag 2009. február 20. és március 20. között!
Mit kell tenned?
1- Töltsd fel számládat az Eurolinx.com -on
2009. február 20. és március 20. között.
2- Játsz a bónusz érték 13x-nak megfelelő raked hand mennyiséget és küldj egy emailt a support@eurolinx.com címre RELOAD tárgy kóddal. A bónusz 24 órán belül kerül hozzáírásra a számládon.
3- A bónusz teljesítésére a befizetés napjától számított 60 nap áll rendelkezésedre.
Jó játékot!
Eurolinx
Kérdésem lenne, ha mondjuk a cash race után kiveszek némi pénzt a számlámról, majd újratöltök 20.-ig, akkor is jogosult vagyok a bónuszra?
Amúgy teljesen meg vagyok elégedve a teremmel, tegnap ügyfélszolgálatnál rákérdeztem az FD utáni rakebackre, erre a csajszi azonnal beállított 30% contributedet, úgy hogy még az FD-t sem vettem ki.
Így tovább!
Üdv.:
bANDYKa
Kérdésem lenne, ha mondjuk a cash race után kiveszek némi pénzt a számlámról, majd újratöltök 20.-ig, akkor is jogosult vagyok a bónuszra?
Amúgy teljesen meg vagyok elégedve a teremmel, tegnap ügyfélszolgálatnál rákérdeztem az FD utáni rakebackre, erre a csajszi azonnal beállított 30% contributedet, úgy hogy még az FD-t sem vettem ki.
Így tovább!
Üdv.:
bANDYKa
Bocs elöször írtam, aztán gondolkoztam... :)
Bocs elöször írtam, aztán gondolkoztam... :)