Eurolinx
Válasz TheKlansman kommentjére
2009. márc. 5. 11:44

Bankkártyás Befizetés

hát ilyennel még nem találkoztam..
tegnap hajnalban fizettem be először. Befizetés után rögtön jön az üzenet,h első befizetés miatt maximum 30 percet vehet igénybe mire felkerül a pénz. Utána a köv órában jön egy e-mail küldjem el a személyim meg a lakcim kártya másolatát. Ok küldöm. Pár óra múlva kérdem a online chaten,hogy mivan.. ott találja ki h küldjem a bankkártya másolatát is. Ok küldöm délután 2 óra fele,estig semmi válasz. Este chaten kérdem megint mikor lesz már fent a pénz,erre mondja h nem kapták meg a bankkártya másolatot. (pedig elküldtem) ok elküldöm mégegyszer. mondja megkapták. reggelre fent a pénz.
reggel pénz sehol,megyek chatre,azt mondja még várják a bankkártya másolatát. LOL mondom elküldtem 3 szor. nagynehezen elnézést kér 20 perc múlva megtalálja. azt mondja 1 órát adjak nekik.
azóta eltel 3 óra... chat meg offline.

Bankkártyával történő befizetés során bizonyos biztonsági előírásokat kell követnünk játékosaink és a póker terem érdekében. Ez azt jelenti, hogy az ELSŐ kártyás befizetést követően visszaellenőrizzük a befizető személy azonosságát. (Emiatt látjátok az üzenetet, hogy 30 percet vehet igénybe amíg a számlára kerül az összeg). Először telefonon próbáljuk elérni az illetőt. Amennyiben ez sikertelen akkor küldünk egy emailt. Ez az email MINDIG a követvkező dokumentumokat kéri:
- személyi azonmosságot igazoló dokumentum (személyi igazolvány és lakcím kártya) másolata
- a használt bank kártya ELSŐ és HÁTSÓ oldalának másolata
- a játékos nevére szóló közüzemi számla másolata

Ha ezek közül BÁRMELYIK hiányzik, akkor küldünk még egy emailt arra kérve a játékost, hogy a hiányzó dokumentumokat is küldje el. Ezt addig ismételjük meg amíg MINDEN szükséges dokumnetum megérkezik. Ezt követően, amennyiben mindent rendben találtunk a befizetett összeg felkerül a játékos számlájára.

Előfordulhat, hogy időnként ez a biztonsági előírás körülményesnek tűnik, de kérlek vegyétek figyelembe, hogy mindez a saját pénzügyi biztonságokért is történik.

TheKlansman, ha elküldöd nekem privát üzenetben a felhasználói nevedet szívesen utána nézek, hogy mi volt a probléma.

Elnézésetek kérjük, hogy a cset offline volt - áramkimaradás volt az épületünkben ez volt az oka.

Eurolinx

bANDYka
Válasz Eurolinx kommentjére
2009. márc. 5. 11:59

Köszönjük a kielégítő választ, tudtam hogy csak meg kell említeni Eurolinx kolléga nevét... :)

Amúgy ha érdeklődhetek így 5.-én, akkor a cash race kifizetése milyen rendszerben illetve mikor történik?

Eurolinx
Válasz bANDYka kommentjére
2009. márc. 5. 17:01

Köszönjük a kielégítő választ, tudtam hogy csak meg kell említeni Eurolinx kolléga nevét... :)

Amúgy ha érdeklődhetek így 5.-én, akkor a cash race kifizetése milyen rendszerben illetve mikor történik?

A verseny kifizetése a holnapi nap folyamán történik.

Köszünjük a türelmeteket!

Eurolinx

zsjozsef
2009. márc. 6. 23:09

A terem hány %-os rakeback-et kínál?

Eurolinx
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. márc. 8. 11:33

A terem hány %-os rakeback-et kínál?

Rakback infomaciot, a Microgaming halozat szabalyai alapjan, az ugyfelszolgalat tud adni cseten vagy e-mailen keresztul, regisztracio es elso befizetes utan.

Megerteseteket koszonjuk.

Eurolinx

CantusPutnok
2009. márc. 9. 7:17

Pt3

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy PT3-mat hogy lehet működésre bírni a teremben? Mert én nem találok Microgaminges opciót a programban.

Arsen
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. márc. 24. 19:06

help me!

Üdv.!

Lenne pár kérdésem a teremmel kapcsolatban:

Ha jól értelmezem, 14 raked hand kell minden bónuszdollár felszabadításához? Szóval ha depózok 1000-et, akkor 14K raked hand? Ha mondjuk nem játszom ki a bónuszt teljes egészében, azt megkapom amit kijátszottam?

Játékosállomány? NL25SH? Van elég asztal?

HM megy?

Köszönöm előre is a válaszokat!

písz!

wallsh
Válasz Arsen kommentjére
2009. márc. 24. 20:25

Üdv.!

Lenne pár kérdésem a teremmel kapcsolatban:

Ha jól értelmezem, 14 raked hand kell minden bónuszdollár felszabadításához? Szóval ha depózok 1000-et, akkor 14K raked hand? Ha mondjuk nem játszom ki a bónuszt teljes egészében, azt megkapom amit kijátszottam?

Játékosállomány? NL25SH? Van elég asztal?

HM megy?

Köszönöm előre is a válaszokat!

písz!

Cső!
Bónusz csak egészben 99%, hogy igy van.
Igen 1000$ bónuszhoz 14K raked hand.
Játékosállomány:30% grinder 30% hatalmas fish. Asztal van el elég 9-en is tudsz játszani .
HM van, én miniview-ba löttem be. Épphogy kifér:). NL25-ön szerintem kiszedni elég kemény. Tipp: kérj rakebacket supporttól.

Arsen
Válasz wallsh kommentjére
2009. márc. 25. 18:41

Kösz-Önnek szépen az információt! ;)

Még meggondolom hogy mi lesz, nehéz dolog a teremválasztás. :)

zsjozsef
Válasz Arsen kommentjére
2009. márc. 28. 10:14

Most akkor van RB vagy nincs? Mert a teremleírásban nem szerepel.

Élő ügyfélszolgálat