Bankkártyás Befizetés
hát ilyennel még nem találkoztam..
tegnap hajnalban fizettem be először. Befizetés után rögtön jön az üzenet,h első befizetés miatt maximum 30 percet vehet igénybe mire felkerül a pénz. Utána a köv órában jön egy e-mail küldjem el a személyim meg a lakcim kártya másolatát. Ok küldöm. Pár óra múlva kérdem a online chaten,hogy mivan.. ott találja ki h küldjem a bankkártya másolatát is. Ok küldöm délután 2 óra fele,estig semmi válasz. Este chaten kérdem megint mikor lesz már fent a pénz,erre mondja h nem kapták meg a bankkártya másolatot. (pedig elküldtem) ok elküldöm mégegyszer. mondja megkapták. reggelre fent a pénz.
reggel pénz sehol,megyek chatre,azt mondja még várják a bankkártya másolatát. LOL mondom elküldtem 3 szor. nagynehezen elnézést kér 20 perc múlva megtalálja. azt mondja 1 órát adjak nekik.
azóta eltel 3 óra... chat meg offline.
Köszönjük a kielégítő választ, tudtam hogy csak meg kell említeni Eurolinx kolléga nevét... :)
Amúgy ha érdeklődhetek így 5.-én, akkor a cash race kifizetése milyen rendszerben illetve mikor történik?
Köszönjük a kielégítő választ, tudtam hogy csak meg kell említeni Eurolinx kolléga nevét... :)
Amúgy ha érdeklődhetek így 5.-én, akkor a cash race kifizetése milyen rendszerben illetve mikor történik?
A terem hány %-os rakeback-et kínál?
A terem hány %-os rakeback-et kínál?
Pt3
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy PT3-mat hogy lehet működésre bírni a teremben? Mert én nem találok Microgaminges opciót a programban.
help me!
Üdv.!
Lenne pár kérdésem a teremmel kapcsolatban:
Ha jól értelmezem, 14 raked hand kell minden bónuszdollár felszabadításához? Szóval ha depózok 1000-et, akkor 14K raked hand? Ha mondjuk nem játszom ki a bónuszt teljes egészében, azt megkapom amit kijátszottam?
Játékosállomány? NL25SH? Van elég asztal?
HM megy?
Köszönöm előre is a válaszokat!
písz!
Üdv.!
Lenne pár kérdésem a teremmel kapcsolatban:
Ha jól értelmezem, 14 raked hand kell minden bónuszdollár felszabadításához? Szóval ha depózok 1000-et, akkor 14K raked hand? Ha mondjuk nem játszom ki a bónuszt teljes egészében, azt megkapom amit kijátszottam?
Játékosállomány? NL25SH? Van elég asztal?
HM megy?
Köszönöm előre is a válaszokat!
písz!
Kösz-Önnek szépen az információt! ;)
Még meggondolom hogy mi lesz, nehéz dolog a teremválasztás. :)
Most akkor van RB vagy nincs? Mert a teremleírásban nem szerepel.