laca8787
Válasz Eurolinx kommentjére
2009. febr. 26. 16:41

Az Eurolinx supportnak írhatok magyarul is e-mail-t?

bANDYka
Válasz laca8787 kommentjére
2009. febr. 27. 11:06

Igen írhatsz, sőt azt hiszem, hogy magyar nyelvő élő segítség is van, de csak bizonyos időszakokban mondjuk H-P 8-16-ig de ebben már nem vagyok annyira biztos...

Eurolinx
Válasz bANDYka kommentjére
2009. márc. 2. 16:43

NAPI HETI HAVI FREEROLLOK indulnak!

Elindultak az Eurolinx.com új freerolljai, amelyekre MINDEN játékosunkat szeretettel várunk.

Klikkelj ide és nézz körül Te is az Eurolinx Freerollok között!

Minden 7köznap - Hétfőtől Péntekig
25$-os freerollok - minden játékos aki az előző nap regisztrált jogosult a játékra.

Minded 7köznap - Hétfőtől Péntekig
50$-os freerollok - MINDEN játékosunk számára, aki legkevesebb 1 raked handet játszott az elmúlt 24 órában.

MINDEN Szombaton
100$-os freeroll - MINDEN játékosunk számára, aki legalább 10 raked handet játszott az elmúlt hét során.

MINDEN Vasárnap
150$-os freeroll - azon játékosaink számára, aki az elmúlt hét során regisztrált és megtette első befizetését.

MINDEN hónap utolsó Vasárnapján
500$-os freeroll - MINDEN játékosunk számára, aki legalább 25 raked handet játszott az elmúlt hónap során.

MINDEN hónap utolsó Vasárnapján
500$-os freeroll - azon játékosaink számára, aki az elmúlt hónap során regisztrált és megtette első befizetését.

Jó játékot és sok sikert az asztaloknál!

Eurolinx

bANDYka
Válasz Eurolinx kommentjére
2009. márc. 3. 14:46

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a kiutalással kinek, milyen tapasztalatai vannak. Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a pénz, ha moneybookers-re kérem ki, illetve anno innen is fizettem be?

Ugye ideérne még a reload bonusz akció időtartama alatt? :)

Kösz, üdv.:
András

cake
Válasz bANDYka kommentjére
2009. márc. 3. 15:07

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a kiutalással kinek, milyen tapasztalatai vannak. Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a pénz, ha moneybookers-re kérem ki, illetve anno innen is fizettem be?

Ugye ideérne még a reload bonusz akció időtartama alatt? :)

Kösz, üdv.:
András

márc. 20-ig? tuti

TheKlansman
2009. márc. 4. 13:01

Hali!
most fizettem be a terembe és egyből személyi igazolvány másolatát kérték. Elküldtem nekik,most meg a bankkártya másolatát kérik első hátsó oldalát.
mennyire biztonságos ez??
csak mert van rajta pénz..

Neomorf
Válasz TheKlansman kommentjére
2009. márc. 4. 13:03

a számokat simán kitakarhatod...

wallsh
Válasz Neomorf kommentjére
2009. márc. 4. 19:57

prima terem mezőnye

Tanácsot kérnék a regulároktól, hogy ebben a hálózatban miben kell eltérni a szokásos TAG játéktól, hogy sikeres legyen az ember mivel itt csak szívok mióta befizettem. Valahogy nem nagyon sikerült a value kiszedése a játékosokból. Blöffölni már nem is merek. Bónuszokkal ippen pluszban vagyok de ez így nagyon nem jó. 12\10-től 23\21-ig mindent próbáltam de valahogy nem kapom el a fonalat. AA iszónyatos pluszban van ez az egy ami +. Már olyanokat is próbáltam, hogy a Cbetet levittem 50% alá és nagy párokkal pre csapdázok:(
Még FullTilten is gyorsabban rázódtam bele a mezőnybe. Ja NL50-en nyomom.

TheKlansman
2009. márc. 5. 10:02

hát ilyennel még nem találkoztam..
tegnap hajnalban fizettem be először. Befizetés után rögtön jön az üzenet,h első befizetés miatt maximum 30 percet vehet igénybe mire felkerül a pénz. Utána a köv órában jön egy e-mail küldjem el a személyim meg a lakcim kártya másolatát. Ok küldöm. Pár óra múlva kérdem a online chaten,hogy mivan.. ott találja ki h küldjem a bankkártya másolatát is. Ok küldöm délután 2 óra fele,estig semmi válasz. Este chaten kérdem megint mikor lesz már fent a pénz,erre mondja h nem kapták meg a bankkártya másolatot. (pedig elküldtem) ok elküldöm mégegyszer. mondja megkapták. reggelre fent a pénz.
reggel pénz sehol,megyek chatre,azt mondja még várják a bankkártya másolatát. LOL mondom elküldtem 3 szor. nagynehezen elnézést kér 20 perc múlva megtalálja. azt mondja 1 órát adjak nekik.
azóta eltel 3 óra... chat meg offline.

bANDYka
Válasz TheKlansman kommentjére
2009. márc. 5. 11:13

Ez nagyon érdekes, gondolom csak bankkártyás befizetésnél működik így, én moneybookersről azonnal megkaptam a befizetést, illetve 2 munkanap volt és a kifizetés is megjött, gondolom azért mert mb számlát amúgy is validálják használat előtt.

Eurolinx kolléga rég járt már erre, ha esetleg erre jársz világosíts fel minket mi ez a vacakolás a kártyás befizetésekkel.

Csodálkozom, hogy a support nincs a helyzet magaslatán, nekem eddig csúcsidő alatt orvosoltak mindent, nem is értem, a befizetésnek nem kellene ennyire körülményesnek lennie, mert ez szerintem nagyon elrettentő, az első benyomás miatt. Számomra legalábbis.

Élő ügyfélszolgálat