Littlemage
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. dec. 12. 23:02

PT2?

ahhoz fel kell telepiteni valami OBDC vagy milyen drivert, de a helpben írja is.

zsjozsef
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 13. 10:21

PT2?

ahhoz fel kell telepiteni valami OBDC vagy milyen drivert, de a helpben írja is.

OK kösz, eddig megvan. De nem megy. Írja le már valaki lépésről lépésre! (PT2)
Kösz.

zsjozsef
2008. dec. 13. 17:04

Még 3 kérdés.

Ha nem tudom teljesíteni az FD bónuszhoz a szükséges raked handet, akkor kapok-e annyit, amennyit teljesíteni tudtam, vagy semmit?

1 LP=14 raked hand? Befizetés X 14 LP kell azFD bónuszhoz?

Hogy lehet beállítani, hogy all in-nél mutassa az ellenfél lapját rögtön, ne csak show-nál?

zsjozsef
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 16. 9:41
KaKAo
2008. dec. 16. 9:46

https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/4869-forditasi-segitseg.html
7-es hsz

Ezt az e-mailt én sem nagyon értettem tekintve,hogy van most valami másik reload bonus promóció is, ami ráadásul 200% és "csak" 14x-es raked hand kell hozzá....
Más: FD bonus teljesítése után kell írni a support-nak vagy automatikusan jóváíródik?

zsjozsef
Válasz KaKAo kommentjére
2008. dec. 16. 10:16

Más: FD bonus teljesítése után kell írni a support-nak vagy automatikusan jóváíródik?

Én nem tudom, még most fizettem be.

Beast
2008. dec. 16. 14:14

Nekem is küldtek ilyet, de a support megkeresésemre elmondta, hogy tévesen küldték ki.

Viszont van reload bonusz FD bonusz feltételekkel 200% max $2000

BenkiQB
Válasz Beast kommentjére
2008. dec. 26. 20:23

üdv eurolinxesek!

Tervezem 500$ depositolását NL20-as aktív játékhoz.

Visszaolvastam az egész topikot. Pár tényt láttam itt, kérdezném hogy ezek igazak-e.

- 100% FD ahogy a teremismertetőben is írják, egy összegben adják ki (esetemben 500$). szerintetek ez kivehető 3-4 asztalon napi 2-3 óra játékkal a rendelkezésre álló két hónap alatt?

- FD bónusz alatt is él a rakeback

- rakeback igényléshez írni kell a supportnak? mikor adják a rakebacket? kb hány %-os? naponta, hetente, havonta írják jóvá?

- jól használható a holdem manager program a adatok elemzéséhez, HUD-hoz is van segítség. Hogyan tudom a handeket lementeni a később feldolgozáshoz?

- cash race itt az akadémián

- good, bad, ugly promó jelenleg is él?

A válaszokat előre is köszönöm!

cake
Válasz BenkiQB kommentjére
2008. dec. 26. 20:52

mind igaz

Eurolinx
Válasz BenkiQB kommentjére
2008. dec. 29. 19:45

üdv eurolinxesek!

Tervezem 500$ depositolását NL20-as aktív játékhoz.

Visszaolvastam az egész topikot. Pár tényt láttam itt, kérdezném hogy ezek igazak-e.

- 100% FD ahogy a teremismertetőben is írják, egy összegben adják ki (esetemben 500$). szerintetek ez kivehető 3-4 asztalon napi 2-3 óra játékkal a rendelkezésre álló két hónap alatt?

- FD bónusz alatt is él a rakeback

- rakeback igényléshez írni kell a supportnak? mikor adják a rakebacket? kb hány %-os? naponta, hetente, havonta írják jóvá?

- jól használható a holdem manager program a adatok elemzéséhez, HUD-hoz is van segítség. Hogyan tudom a handeket lementeni a később feldolgozáshoz?

- cash race itt az akadémián

- good, bad, ugly promó jelenleg is él?

A válaszokat előre is köszönöm!

Szia Benki!

- Igen a FDB teljesíthető és 1 összegben igényelhető.

- A Rakebackkel kapcsolatos kérdésekre sajnos csak akkor válaszolhatunk ha már beregisztráltál és megtetted első valódi pénzzel történő befizetésed. Ezután kérlek irj egy emailt a fenti kérdésekkel vagy gyere élő csetbe. Sajnos a Microgaming Hálózat szabályzata szerint mindeddig nem tudok több részletet mondani a százalékról, kifizetés gyakoriságáról, stb.

- igen, jelenleg is fut az Akademiaval közös verseny és folyatódni fog januárban is, újabb 4OOO $-ért :)

- emelett lesz külön Eurolinx Winter Sprint Race is, Winter Sprint , ami szintén január hónapban tart majd, 5O OOO $-ért

- a GBU bónuszok december végéig tartanak

- a handeket a poker kliensben tudod lementeni, a "Preferences" - "Hand History" - Configaruation, itt max 99 napra vagy 9999 handig tudod lementeni a handket.

Írj bátran ha még lenne kérdésed. Az ügyfélszolgálat minden nap 24 órában elérhető, ha sürgős választ vársz, kérlek oda írj.

Eurolinx

Élő ügyfélszolgálat