PT2?
ahhoz fel kell telepiteni valami OBDC vagy milyen drivert, de a helpben írja is.
PT2?
ahhoz fel kell telepiteni valami OBDC vagy milyen drivert, de a helpben írja is.
Még 3 kérdés.
Ha nem tudom teljesíteni az FD bónuszhoz a szükséges raked handet, akkor kapok-e annyit, amennyit teljesíteni tudtam, vagy semmit?
1 LP=14 raked hand? Befizetés X 14 LP kell azFD bónuszhoz?
Hogy lehet beállítani, hogy all in-nél mutassa az ellenfél lapját rögtön, ne csak show-nál?
kaptatok ilyen levelet?
https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/4869-forditasi-segitseg.html
7-es hsz
https://poker-akademia.com/vBulletin/kerdesek-valaszok/4869-forditasi-segitseg.html
7-es hsz
Más: FD bonus teljesítése után kell írni a support-nak vagy automatikusan jóváíródik?
Nekem is küldtek ilyet, de a support megkeresésemre elmondta, hogy tévesen küldték ki.
Viszont van reload bonusz FD bonusz feltételekkel 200% max $2000
üdv eurolinxesek!
Tervezem 500$ depositolását NL20-as aktív játékhoz.
Visszaolvastam az egész topikot. Pár tényt láttam itt, kérdezném hogy ezek igazak-e.
- 100% FD ahogy a teremismertetőben is írják, egy összegben adják ki (esetemben 500$). szerintetek ez kivehető 3-4 asztalon napi 2-3 óra játékkal a rendelkezésre álló két hónap alatt?
- FD bónusz alatt is él a rakeback
- rakeback igényléshez írni kell a supportnak? mikor adják a rakebacket? kb hány %-os? naponta, hetente, havonta írják jóvá?
- jól használható a holdem manager program a adatok elemzéséhez, HUD-hoz is van segítség. Hogyan tudom a handeket lementeni a később feldolgozáshoz?
- cash race itt az akadémián
- good, bad, ugly promó jelenleg is él?
A válaszokat előre is köszönöm!
mind igaz
üdv eurolinxesek!
Tervezem 500$ depositolását NL20-as aktív játékhoz.
Visszaolvastam az egész topikot. Pár tényt láttam itt, kérdezném hogy ezek igazak-e.
- 100% FD ahogy a teremismertetőben is írják, egy összegben adják ki (esetemben 500$). szerintetek ez kivehető 3-4 asztalon napi 2-3 óra játékkal a rendelkezésre álló két hónap alatt?
- FD bónusz alatt is él a rakeback
- rakeback igényléshez írni kell a supportnak? mikor adják a rakebacket? kb hány %-os? naponta, hetente, havonta írják jóvá?
- jól használható a holdem manager program a adatok elemzéséhez, HUD-hoz is van segítség. Hogyan tudom a handeket lementeni a később feldolgozáshoz?
- cash race itt az akadémián
- good, bad, ugly promó jelenleg is él?
A válaszokat előre is köszönöm!