Reload 2OOO
Még 3 napig igényelhető a decemberi Újratöltési Bónusz. (Reload 2OOO)
200%-os Bónusz 2000$-ig!
Pl.: ha 1000$-t fizetsz be a bónusz összege 2000$ lesz, és ezért 28,000 raked handet kell játszanod (14 x 2000). Ezután semmi más dolgod nincs, mint küldeni egy emailt a support@eurolinx.com email címre a RELOAD2000 tárgyszóval, és várni. Pár percen belül a 2000$ a számládon lesz.
A bónusz ajánlat december 31-ig él (eddig kell megtenned a befizetésed). Ezután 6O nap áll a rendelkezésedre, hogy teljesítsd a bónuszt.
Itt tudhatsz meg még többet a bónuszról:
Reload 2000
sikerült mindent intéznem. HM, depo, rakeback etc.
nem csak az új év lesz boldog, hanem ennek a vége is :)
200%-os Bónusz 2000$-ig!
Pl.: ha 1000$-t fizetsz be a bónusz összege 2000$ lesz, és ezért 28,000 raked handet kell játszanod (14 x 2000). Ezután semmi más dolgod nincs, mint küldeni egy emailt a support@eurolinx.com email címre a RELOAD2000 tárgyszóval, és várni. Pár percen belül a 2000$ a számládon lesz.
A bónusz ajánlat december 31-ig él (eddig kell megtenned a befizetésed). Ezután 6O nap áll a rendelkezésedre, hogy teljesítsd a bónuszt.
Reload 2000
Nekem még az FD bónuszom is hátra van. A kettőt lehet csinálni párhuzamosan? Megkaphatom mindkettőt? És emelett rakeback-et is?
Vagy nem is vagyok jogosult, ha van pénz az Eurolinx számlámon??
Sajnos egy időben csak egy bónuszért tudsz játszani. Tehát amint igényled a FDB-t, utána rögtön elkezdhetsz játszani a Reload-ért (de ennek a határideje dec. 31.)
Eurolinx
200%-os Bónusz 2000$-ig!
Reload 2000
Jó lenne egy válasz éjfélig! Most befizessek, vagy ne? Az FD bónuszt féltem, nehogy elvegyék, ha reload-olok. :S
Jó lenne egy válasz éjfélig! Most befizessek, vagy ne? Az FD bónuszt féltem, nehogy elvegyék, ha reload-olok. :S
Tudomásunk szerint a reload csak a FD befejezése után igényelhető, tehát csak akkor lehet a ma lejáró reloadot igénybe venni, ha ma éjfélig befejezed az FD bónuszt.
Én befejeztem a FD bonuszt 30-án és befizettem 31-én, szóval elvileg jogosult vagyok ha jól értelmeztem a hozzászólásokat, a kérdésem az lenne hogy egy esetleges részleges cashout befolyásolja-e a reload bonust?