Eurolinx
Válasz Eurolinx kommentjére
2008. dec. 29. 19:58

Reload 2OOO

Még 3 napig igényelhető a decemberi Újratöltési Bónusz. (Reload 2OOO)

200%-os Bónusz 2000$-ig!
Pl.: ha 1000$-t fizetsz be a bónusz összege 2000$ lesz, és ezért 28,000 raked handet kell játszanod (14 x 2000). Ezután semmi más dolgod nincs, mint küldeni egy emailt a support@eurolinx.com email címre a RELOAD2000 tárgyszóval, és várni. Pár percen belül a 2000$ a számládon lesz.

A bónusz ajánlat december 31-ig él (eddig kell megtenned a befizetésed). Ezután 6O nap áll a rendelkezésedre, hogy teljesítsd a bónuszt.

Itt tudhatsz meg még többet a bónuszról:

Reload 2000

BenkiQB
2008. dec. 30. 14:02

sikerült mindent intéznem. HM, depo, rakeback etc.
nem csak az új év lesz boldog, hanem ennek a vége is :)

zsjozsef
2008. dec. 30. 14:50

200%-os Bónusz 2000$-ig!
Pl.: ha 1000$-t fizetsz be a bónusz összege 2000$ lesz, és ezért 28,000 raked handet kell játszanod (14 x 2000). Ezután semmi más dolgod nincs, mint küldeni egy emailt a support@eurolinx.com email címre a RELOAD2000 tárgyszóval, és várni. Pár percen belül a 2000$ a számládon lesz.

A bónusz ajánlat december 31-ig él (eddig kell megtenned a befizetésed). Ezután 6O nap áll a rendelkezésedre, hogy teljesítsd a bónuszt.

Reload 2000

Nekem még az FD bónuszom is hátra van. A kettőt lehet csinálni párhuzamosan? Megkaphatom mindkettőt? És emelett rakeback-et is?
Vagy nem is vagyok jogosult, ha van pénz az Eurolinx számlámon??

Eurolinx
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. dec. 30. 22:27

Nekem még az FD bónuszom is hátra van. A kettőt lehet csinálni párhuzamosan? Megkaphatom mindkettőt? És emelett rakeback-et is?
Vagy nem is vagyok jogosult, ha van pénz az Eurolinx számlámon??

Sajnos egy időben csak egy bónuszért tudsz játszani. Tehát amint igényled a FDB-t, utána rögtön elkezdhetsz játszani a Reload-ért (de ennek a határideje dec. 31.)

Eurolinx

zsjozsef
2008. dec. 30. 22:35

Sajnos egy időben csak egy bónuszért tudsz játszani. Tehát amint igényled a FDB-t, utána rögtön elkezdhetsz játszani a Reload-ért (de ennek a határideje dec. 31.)

Eurolinx

Köszi a választ!

Jól értem? -> Akkor reload-olnék dec.31-én (jelenleg is van pénz a számlámon!), innentől kezdve 60 napom van a feltételek teljesítésére, azaz márc 2-áig. Az FD bónuszom február 13-án lejár, tehát ha megkapom, innentől kezdve indulhat a játék a reload bónuszért márc 2-áig.

shiningKKingdom
2008. dec. 31. 11:22

200%-os Bónusz 2000$-ig!

Reload 2000

Tehát ha még ma éjfélig befizetek akkor nem kell semmi bonusz kod stb., akkor automatikusan jogosult vagyok a reload bonusra és elég két hónap alatt kitermelnem befizetett összeg*28 raked handet?

zsjozsef
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2008. dec. 31. 17:27

Jó lenne egy válasz éjfélig! Most befizessek, vagy ne? Az FD bónuszt féltem, nehogy elvegyék, ha reload-olok. :S

Admin
2008. dec. 31. 21:36

Jó lenne egy válasz éjfélig! Most befizessek, vagy ne? Az FD bónuszt féltem, nehogy elvegyék, ha reload-olok. :S

Tudomásunk szerint a reload csak a FD befejezése után igényelhető, tehát csak akkor lehet a ma lejáró reloadot igénybe venni, ha ma éjfélig befejezed az FD bónuszt.

zsjozsef
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 31. 22:38

Tudomásunk szerint a reload csak a FD befejezése után igényelhető, tehát csak akkor lehet a ma lejáró reloadot igénybe venni, ha ma éjfélig befejezed az FD bónuszt.

Hú, köszi a választ! Akkor nem fizetek be. BUÉK! :D

shiningKKingdom
2009. jan. 1. 15:01

Én befejeztem a FD bonuszt 30-án és befizettem 31-én, szóval elvileg jogosult vagyok ha jól értelmeztem a hozzászólásokat, a kérdésem az lenne hogy egy esetleges részleges cashout befolyásolja-e a reload bonust?

Élő ügyfélszolgálat