engem SNG, MTT,CASHGAME,jászok mindent.
sng=5$
cash=nl10
mtt= freerol,1$,2$,5$, beülök
Igen, ez jelen esetben az volt speciel, csak érdekes volt, hogy nyugodtan voltam. Mondom elszívok egy cigit, és majd jövök. Csak akkor everesték ezt nem így gondolták.
Valaki tudja, hogy ennek így verseny közben mi értelme van. Oké az elején takarítsa el azokat akik Sit Outon vannak, de a későbbiekben ennek mi értelme van?!
Tegnap este franciákkal játszottam NL10-en??WTF??
Nem csak a nemzetiségét állította be franciára? Mert ha francia nemzetiségű de pl Magyaroroszágról játszik, akkor őt nem francia játékosként kezeli a rendszer.
Szerintem július 1-től lép hatályba a franciák törvénye.
Én rosszabbul jártam,el sem kellett menni a géptől:) Nem voltam sit outon,egyszer csak látom,hogy x. helyen végeztem:) (freeroll)
Az lehet rá a magyarázat,hogy x perc tétlenség után amiben benne van a gondolkodási idő is egyszerűen kidobnak.Nem kell feltétlenül egyben letudnod a tétlenséget.Kiülsz háromszor két percre és vége a játékodnak.Arra,hogy mi az értelme nem tudok válaszolni:)
Egyértelmű, sztem jogos is. Ingyenes nevezésű versenyen és s&g-n x perc tétlenség után repülsz. Vannak azok az asztalok, amiken néhány centet visz az első három, tudjátok (jó nagy hülyeség szvsz...). Na, ott néha kiüléssel is elérhető a fizetős hely, mert gamblerkedik mindenki. Szal lehetnének olyan agyamentek, akik egész nap mindre beülnek, és csak kiültetik magukat. És mivel nagy az Isten állatkertje, biztos hogy lennének is, ha nem hoztak volna egy ilyen kidobós szabályt :P
Szal ezért van.
Egyértelmű, sztem jogos is. Ingyenes nevezésű versenyen és s&g-n x perc tétlenség után repülsz. Vannak azok az asztalok, amiken néhány centet visz az első három, tudjátok (jó nagy hülyeség szvsz...). Na, ott néha kiüléssel is elérhető a fizetős hely, mert gamblerkedik mindenki. Szal lehetnének olyan agyamentek, akik egész nap mindre beülnek, és csak kiültetik magukat. És mivel nagy az Isten állatkertje, biztos hogy lennének is, ha nem hoztak volna egy ilyen kidobós szabályt :P
Szal ezért van.
Értem amit írsz, de azért mikor ITM előtt vagy az átlag 3*-ával, nem valami kellemes érzés. Na mindegy. Tanulság legközelebb nem kell itt hagyni :)
Tegnap este franciákkal játszottam NL10-en??WTF??