cash out
Ahhoz, hogy kiutaljam a pénzt az everestről mb-re, hitelesítenem kell az everest-es számlámat?
Ahhoz, hogy kiutaljam a pénzt az everestről mb-re, hitelesítenem kell az everest-es számlámat?
Az everest ügyfélszolgálatosai lehet hogy tényleg csak hédereznek, az ibstől viszont most küldtek mailt még meg is dobtak tíz dolcsival (amennyi pénzt rakeben otthagytam még utána írhattak volna egy-két nullát :P, de legalább minden mailre válaszoltak és a kisebb nagyobb komplikációkat is figyelembe véve -amiket csak magamnak köszönhettem- egész rugalmasak voltak) és úgy tűnik menni fog a cashout.
Igaz a kliensben az account infónál még a régi címem szerepel, de azért reménykedek hátha egy hét után már minden menni fog.
Hello
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap este be kerűltem az első 10 hellyezett közé a Magyar kupán.Ha jól tudom akkor így regizve vagyok a Budapesti fő versenyre, (augusztus 07-08) de se email nem jött se a versenyeimnél nincsen.Lehet,hogy van még valami verseny hozzá, Bocs ha debill a kérdés ,de a munkám miatt szabit kell kérnem és ezt csak pontos dátummal tudok.
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis
Hello
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap este be kerűltem az első 10 hellyezett közé a Magyar kupán.Ha jól tudom akkor így regizve vagyok a Budapesti fő versenyre, (augusztus 07-08) de se email nem jött se a versenyeimnél nincsen.Lehet,hogy van még valami verseny hozzá, Bocs ha debill a kérdés ,de a munkám miatt szabit kell kérnem és ezt csak pontos dátummal tudok.
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis
Hello
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis
Nincs már több verseny. Nézzétek meg, regisztrálva vagytok a jul 11. 19:00-kor kezdődő HU Cup Direct Entry nevű final-re! Én ma jutottam be :D GL
Nincs már több verseny. Nézzétek meg, regisztrálva vagytok a jul 11. 19:00-kor kezdődő HU Cup Direct Entry nevű final-re! Én ma jutottam be :D GL
Hello
Próbáltam nekik írni,de nem kűldte el az üzenetet. :( A windows nem támogatja a karaktereket. Lehet,hogy az a baj,hogy magyarúl írtam? Angolúl sajnos nem tudok. Ha valaki tud segíteni az nyugodtan írjon nem fogok megharagudni egy kis segítségért. :)
Egyébként grat mindenkinek.
Attis81