prosi83
Válasz gereben kommentjére
2010. júl. 4. 18:19

cash out

Ahhoz, hogy kiutaljam a pénzt az everestről mb-re, hitelesítenem kell az everest-es számlámat?

D4n63L
Válasz prosi83 kommentjére
2010. júl. 4. 18:55

Ahhoz, hogy kiutaljam a pénzt az everestről mb-re, hitelesítenem kell az everest-es számlámat?

Nem feltétlenül, majd ők szólnak,ha kell. (Legalábbis én így tudom)

gereben
Válasz D4n63L kommentjére
2010. júl. 5. 1:14

Az everest ügyfélszolgálatosai lehet hogy tényleg csak hédereznek, az ibstől viszont most küldtek mailt még meg is dobtak tíz dolcsival (amennyi pénzt rakeben otthagytam még utána írhattak volna egy-két nullát :P, de legalább minden mailre válaszoltak és a kisebb nagyobb komplikációkat is figyelembe véve -amiket csak magamnak köszönhettem- egész rugalmasak voltak) és úgy tűnik menni fog a cashout.
Igaz a kliensben az account infónál még a régi címem szerepel, de azért reménykedek hátha egy hét után már minden menni fog.

mrj
Válasz prosi83 kommentjére
2010. júl. 5. 1:57

célszerű előre írni a supportnak hogy mit akarsz és mi lesz a válaszuk erre, mert ha nagyobb összeget akar kivenni, akkor úgy szólnak hogy igazold magad hogy zárolják a számládat a procedúra idejéig, ami kb 1 hét.

Attis81
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 5. 21:51

Hello
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap este be kerűltem az első 10 hellyezett közé a Magyar kupán.Ha jól tudom akkor így regizve vagyok a Budapesti fő versenyre, (augusztus 07-08) de se email nem jött se a versenyeimnél nincsen.Lehet,hogy van még valami verseny hozzá, Bocs ha debill a kérdés ,de a munkám miatt szabit kell kérnem és ezt csak pontos dátummal tudok.
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis

dfecco23
Válasz Attis81 kommentjére
2010. júl. 5. 21:56

Hello
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap este be kerűltem az első 10 hellyezett közé a Magyar kupán.Ha jól tudom akkor így regizve vagyok a Budapesti fő versenyre, (augusztus 07-08) de se email nem jött se a versenyeimnél nincsen.Lehet,hogy van még valami verseny hozzá, Bocs ha debill a kérdés ,de a munkám miatt szabit kell kérnem és ezt csak pontos dátummal tudok.
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis

Szia!

Nincs már több verseny hozzá. Csak az everestes munkatársak néha kicsit lassabbak, és néha neked kell kezdeményezni. Írj nekik szerintem, és akkor tájékoztatnak róla, hogy mi a szitu. Korábban velem is előfordult ez.

Dani1717
2010. júl. 6. 0:43

Hello
Előre is köszönöm.
Üdv .Attis

Engem is érdekelne hogy mi fog történni most mert én is bejutottam és én se kaptam semmit!
*Ja bocs Feco üzenetét nem vettem észre. Akkor írok nekik én is! Köszi

Tosinnyo
2010. júl. 6. 1:03

Nincs már több verseny. Nézzétek meg, regisztrálva vagytok a jul 11. 19:00-kor kezdődő HU Cup Direct Entry nevű final-re! Én ma jutottam be :D GL

dfecco23
Válasz Tosinnyo kommentjére
2010. júl. 6. 1:28

Nincs már több verseny. Nézzétek meg, regisztrálva vagytok a jul 11. 19:00-kor kezdődő HU Cup Direct Entry nevű final-re! Én ma jutottam be :D GL

Ti egy kicsit más hajóban eveztek, ahogy a te hsz-ed nézem. Ők már a vasárnapi versenyen (9+1$) jutottak az első 10-be, ami már az élőre juttat tovább. Neked ez a verseny-ahogy te írtad- júl. 11.-én még hátra van. Tehát még egy verseny választ el téged az élő versenytől.

Gl mindenkinek.

Attis81
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. júl. 6. 7:11

Hello
Próbáltam nekik írni,de nem kűldte el az üzenetet. :( A windows nem támogatja a karaktereket. Lehet,hogy az a baj,hogy magyarúl írtam? Angolúl sajnos nem tudok. Ha valaki tud segíteni az nyugodtan írjon nem fogok megharagudni egy kis segítségért. :)
Egyébként grat mindenkinek.
Attis81

Élő ügyfélszolgálat