Ha nem Franciaországban tartózkodnak hanem mondjuk Németországban akkor játszhatsz velük. JociBalboa:Egyébként több jó asztal van sokkal a franciák távozása után mint gondoltam. Nl25FR
Sziasztok!
Én az everesten szeretnék játszani, de nem tudom menyit kell oda befizetni.
Valaki tudna segiteni?köszi
Én az everesten szeretnék játszani, de nem tudom menyit kell oda befizetni.
Valaki tudna segiteni?köszi
Én csak azt szeretném kérdezni, mivel nem rég óta vagyok everesten, hogy mikor éri meg játszani a nap folyamán, értem ez alatt mikor van tele az oldal fishekkel ? ( este a csúcsidőbe, vagy inkább délelőtt amikor még nincs annyi játékos felcsatlakozva az oldalra ). Most elsősorba mikrolimitre gondolok.
Most hogy a franciák eltűntek ne nagyon számíts rá hogy bármikor tele lesz fishekkel az oldal.
Köszi a választ :)
Hello!
Miért nem frissülnek a verseny eredmények?
Üdv
Valaki megnézné nekem, hogy az account infonál át tudja-e írni a lakcímét, vagy mindenképpen a supportnak kell emailt küldeni emiatt (bár nem hiszem hogy akkora balfék lennék, hogy ha lehetne ne tudnám megváltoztatni, de hátha)?
Az everest ügyfélszolgálat már három napja nem válaszol az emailemre, az ibs supportos pedig közölte, hogy ő nem tudja frissíteni a címem, de amíg az everestnél a régi címem van megadva, addig nem fog összejönni az account verificationnek nevezett szenvedés, aminek köszönhetően már így is egy hete nem férek hozzá a pénzemhez.
Üdv
Valaki megnézné nekem, hogy az account infonál át tudja-e írni a lakcímét, vagy mindenképpen a supportnak kell emailt küldeni emiatt (bár nem hiszem hogy akkora balfék lennék, hogy ha lehetne ne tudnám megváltoztatni, de hátha)?
Az everest ügyfélszolgálat már három napja nem válaszol az emailemre, az ibs supportos pedig közölte, hogy ő nem tudja frissíteni a címem, de amíg az everestnél a régi címem van megadva, addig nem fog összejönni az account verificationnek nevezett szenvedés, aminek köszönhetően már így is egy hete nem férek hozzá a pénzemhez.
Én nem tudom megváltoztatni, ezt írja ki: "If you have moved to a different country or changed your name, please Contact Customer Service." igaz ez nem a címre vonatkozik, de abban a részben nincs semmi info
A mailozás helyett próbáld a live supportot hétfőtől péntekig 14:00 GMT és 21:00 között. Én is velük szoktam felvenni a kapcsolatot.