urbanpoet303
Válasz Zizi kommentjére
2010. júl. 22. 10:36

En par honap utan tertem vissza ujra hetfon, mert mindenfele bonuszt kaptam amit jo lenne kiporgetni, de szerintem nem sokaig leszek.

NL10 es NL25 jatszom FR-t foleg. Egyszeruen katasztrofalis asztalok vannak. Hetkoznap este megy 11 asztal NL10-en osszesen? Ebbol nyolcon atlag players/flop<20%????? Tiz jatekosbol het kevesebb mint 40 BB-vel ucsorog? A szoftver katasztrofalisan lassu, nincs timebank se.

Nem tudom, hogy magasabb limiteken milyen a jatekosallomany, de ez messze nem az az Everest, ami 2-3 honappal ezelott volt.

Ti is ezt tapasztaltatok vagy egyszeruen rossz idoszakban jatszom (este 8 es 12 kozott)?

SNG es tournament kinalat konvergal a nullahoz. Tegnap session elejen regeltem egy 90 fos SNG-re, negy ora alatt nem jott ossze a 90 jatekos.

Shokyu
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. júl. 22. 10:41

+1
Én is nemrég kaptam ide bónuszokat, előtte nem jártam itt soha. Hasonló véleményen vagyok én is a szoftverről... délután és este kivételével szinte nem lehet 6+ asztalt találni micro téten. Mondjuk a mezőny elég vegyes, toltak már át többen is 2 beülőt 5 perc alatt, mert épp olyan kedve volt néhány fish-nek :)

akimaki
Válasz Shokyu kommentjére
2010. júl. 22. 11:57

Sajnos az Everest ilyen, nem az Mtt-éseknek és a Cg-eseknek való.
Én itt csak egyasztalos SnG -ot játszom de azt nagyon lehet +Ev-sen csinálni.
A baj az, hogy nagyon sokan kezdünk itt lenni magyarok, így erősödik a mezőny.
Szerintem kellemes terem én 1/2 éve itt játszom az SNG-ot és arra jó.

Zizi
Válasz Shokyu kommentjére
2010. júl. 22. 20:17

Ha mar igy feljott errol is a szo, akkor en is leirom, hogy az volt a masik bajom az Everestel, hogy estenkent sokszor nem volt 0,25-os 6max cg asztal, egyszeruen tele volt az osszes.
A versenyeik katasztrofalisak. Abbol a nagyon keves versenybol, amit inditanak sok versenyen a minimalis versenyzoszamot nem erte el az indulok szama.
Az mar izles kerdese, hogy nekem avval is bajom volt, hogy a dijazottak szama a versenyen sokkal kevesebb, mint mas site-okon. Pl 200 indulonal az Everest az elso 15-ot fizeti, mig mashol az elso 30-at. Persze aki jobban jatszik, mint en, annak ez jo, mert igaz, hogy kesobb jut penzbe, de sokkal tobbet nyer.

Egyebkent teny, hogy amiota a franciak nincsennek, azota a site televan tight jatekosokkal. Sokszor volt, hogy 0,25-os asztalnal 18%-al en votlam a leglazabb jatekos. Ha agresszivan jatszottam ellenuk, akkor dobaltak rendesen a lapokat, de max vakot vittem, vagy szivtam, mert brutal lapjaik voltak.

Tudja valaki, hogy hova mentek a franciak, mert mennek utanuk :)

Ja igen, amit meg utaltam, hogy 1x csipog, hogy te jossz, utana mar ki is ultet, legalabb meg 1x csipogna, hogy he paraszt csinaljj mar valamit. Rengetegszer kiultetett, mert a nagyobb kuzdelmek kozben eppen masik asztallal voltam elfoglalva, ez pedig nem csipogott meg 1x, hogy ugyan csinaljj mar valamit.

robence
Válasz Zizi kommentjére
2010. júl. 25. 9:16

Sziasztok! A következő kérdésem lenne! Állítólag megszűnt az otp-nél a visa electron kártya ,ehelyett master card onlinet ajánlotta a bank. Nem tudjátok,hogy ezzel is kitudok venni pénzt a teremből?

P8k3r
Válasz robence kommentjére
2010. júl. 25. 11:58

Sziasztok! A következő kérdésem lenne! Állítólag megszűnt az otp-nél a visa electron kártya ,ehelyett master card onlinet ajánlotta a bank. Nem tudjátok,hogy ezzel is kitudok venni pénzt a teremből?

Hello!

Azt nem tudom, hogy közvetlenül a teremből tudsz-e vele kivenni, de szerintem a legegyszerűbb megoldás ha csinálsz egy moneybookers számlát és arra kéred ki a pénzt, onnan meg egy sima bankszámlára is kiutalhatod.

izé
Válasz P8k3r kommentjére
2010. júl. 25. 22:37

Egy kérdés! Találtam egy no depo bónuszt és azt írja hogy megkapom az 50$-t és csak akkor vehetem ki ha termelek 1000 pontot 90 napon belül. nl2-n max 3 asztalon sikerülhet??

ui.: miért írja hogy vírusos a telepítő?(nod-om van)

Kösz!

dfecco23
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 25. 22:39

Egy kérdés! Találtam egy no depo bónuszt és azt írja hogy megkapom az 50$-t és csak akkor vehetem ki ha termelek 1000 pontot 90 napon belül. nl2-n max 3 asztalon sikerülhet??

ui.: miért írja hogy vírusos a telepítő?(nod-om van)

Kösz!

Helo!

Szedd le a nodo-t tedd fel az everestet, és utána ujra vissza a nodot, vagy valami mást. Ajánlom, avast, AVG. Priváttal pedig keress meg, hogy mi az a no depo lehetőség.

Köszi.

izé
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. júl. 25. 22:44

Ment a pm!

Attis81
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 26. 3:13

no depóóóóóóóó

Hali
Ha valakit érdekel az 50 dolcsi az nyugodtan írjon.
ímél cím :)
royal81@mailbox.hu

Élő ügyfélszolgálat