bakajagub
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. júl. 26. 11:38

Magyar Kupa

Tegnap nyertem? egy beülőt a Magyar Kupa élő döntőjére. Azóta se kép, se hang. Járt még vki ugyanígy? Legalább egy mailt dobhatnának helyszín értesítés reg ilyesmi...

dfecco23
Válasz bakajagub kommentjére
2010. júl. 26. 11:55

Tegnap nyertem? egy beülőt a Magyar Kupa élő döntőjére. Azóta se kép, se hang. Járt még vki ugyanígy? Legalább egy mailt dobhatnának helyszín értesítés reg ilyesmi...

Szia!

Ne aggódj időben értesíteni fognak. Csak mondjuk olvass vissza pár oldalt ebben a topicban, maga EverestPoker is megírja, hogy türelmét kéri a továbbjutóknak.

Tir-X
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 26. 11:57

Egy kérdés! Találtam egy no depo bónuszt és azt írja hogy megkapom az 50$-t és csak akkor vehetem ki ha termelek 1000 pontot 90 napon belül. nl2-n max 3 asztalon sikerülhet??

Kösz!

Semmi sem lehetetlen, de 3 db NL2 asztallal nagyon sok leosztász kéne játszanod, hogy összegyűjtsd. Sztem így kász rémálom lsz, NL10-en már jobb lenne.

Dr. Kotász
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 26. 12:44

Egy kérdés! Találtam egy no depo bónuszt és azt írja hogy megkapom az 50$-t és csak akkor vehetem ki ha termelek 1000 pontot 90 napon belül. nl2-n max 3 asztalon sikerülhet??

hol találtál no depo bónuszt? engem is érdekel.

izé
Válasz Dr. Kotász kommentjére
2010. júl. 26. 12:53

hol találtál no depo bónuszt? engem is érdekel.

Ment a pm!

Shaikon
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 26. 16:23

szia

elküldenéd nekem is?

köszi

Bozicze
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 26. 17:07

Ugyanezt a bónuszt játszottam én is és másfél hónap alatt meglett az 1000 pont. Nl2-n játszottam 5-6 asztalon, néha felnéztem nl5-re is. Szerintem 3 asztalon is meg lehet csinálni ha minden nap játszol pár órát, csak így valószínűleg szükséged lesz mind a 90 napra.

P8k3r
Válasz Bozicze kommentjére
2010. júl. 26. 17:38

Sziasztok!

Dr.Kotász, Izé, Shaikon az 50$-os no deposit bonus mellett érdemes befizetni minimum 5$-t everestre, mivel már 5$ után is 200$ bonus jár a first depositolóknak, viszont ahhoz, hogy megkapjátok a bonust a reg utáni 14 napon belül kell befizetni. :)

izé
Válasz P8k3r kommentjére
2010. júl. 27. 16:28

Sziasztok!

Dr.Kotász, Izé, Shaikon az 50$-os no deposit bonus mellett érdemes befizetni minimum 5$-t everestre, mivel már 5$ után is 200$ bonus jár a first depositolóknak, viszont ahhoz, hogy megkapjátok a bonust a reg utáni 14 napon belül kell befizetni. :)

Huh... Az már komoly br NL2-re:)

P8k3r
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 27. 17:30

Huh... Az már komoly br NL2-re:)

Az biztos, mondjuk nemtudom, hogy NL2-ön mennyi ideig tarthat kijátszani, de ha nem is sikerül az egészet kiszedni, akkor is van x% rakeback, amíg le nem jár a bónusz, ha úgy nézzük. :)

Élő ügyfélszolgálat