Zizi
Válasz pulsepumpa kommentjére
2010. júl. 20. 0:19

Bucsu!

Sajnalattal kozlom veletek, hogy az Everest legnagyobb hala (ez vagyok en) nemi piheno utan atuszik egy masik poker site-ra.

Nagyon nehez szivvel dontottem igy, mert nagyon szep napokat eltem meg itt, es nagyon gazdasagos volt itt jastzani, de sajnos az elmult 12 napban mar akkorara tagult a szam a sok sz_pastol, hogy mar faj.

Mivel en csak max 2 asztalon jatszom Cg-t, igy az 5500 hand, amit jatszottam, ebben a 12napban nagyon sok idomet vette el, es az eredmenye -8BI.
Tehat azon kivul, hogy buktam 1 csomo penzt, azt erzem, hogy elvesztegettem az eletembol 12 napot, ugy, hogy kozben meg nem is szorakoztam jol. Tehat akkor minek jatszom???

Imadom a pokert, nem izgat ha bukok, mert nyeresegesen jastzom hosszutavon, de azt nagyon utalom ha 85-15-os helyzetekben folyamatosan a rossz vegen allok a f@sznak.

Probaltam feszesen jatszani (Everest is gondoskodott, hogy 6max asztalon VP$IP <20 legyen, olyan ganye lapokat adott), amivel azt ertem el, hogy vagy vakokat vittem, vagy buktam. Az all in EV az egekben a cash pedig a beka segge alatt.

Sajnos odaig fajult a dolog, hogy felek leullni jatszani, es ez sajnos kihat a jatekomra is.

Tehat nem ulok le jastzani, vagy legalabbis nem itt.

Tudom hogy a poker nem szerencsejatek, de akkor nem ertem, hogy mi tortenhetett az elmult 2 hetben? Elfelejtettem jastzani????

WARETRAPS
Válasz Zizi kommentjére
2010. júl. 20. 0:34

Ez elég súlyos

Zizi
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. júl. 20. 0:56

Ez elég súlyos

Megélni is. :(

szigma
Válasz Zizi kommentjére
2010. júl. 20. 0:58

Sajnalattal kozlom veletek, hogy az Everest legnagyobb hala (ez vagyok en) nemi piheno utan atuszik egy masik poker site-ra.

Nagyon nehez szivvel dontottem igy, mert nagyon szep napokat eltem meg itt, es nagyon gazdasagos volt itt jastzani, de sajnos az elmult 12 napban mar akkorara tagult a szam a sok sz_pastol, hogy mar faj.

Mivel en csak max 2 asztalon jatszom Cg-t, igy az 5500 hand, amit jatszottam, ebben a 12napban nagyon sok idomet vette el, es az eredmenye -8BI.
Tehat azon kivul, hogy buktam 1 csomo penzt, azt erzem, hogy elvesztegettem az eletembol 12 napot, ugy, hogy kozben meg nem is szorakoztam jol. Tehat akkor minek jatszom???

Imadom a pokert, nem izgat ha bukok, mert nyeresegesen jastzom hosszutavon, de azt nagyon utalom ha 85-15-os helyzetekben folyamatosan a rossz vegen allok a f@sznak.

Probaltam feszesen jatszani (Everest is gondoskodott, hogy 6max asztalon VP$IP <20 legyen, olyan ganye lapokat adott), amivel azt ertem el, hogy vagy vakokat vittem, vagy buktam. Az all in EV az egekben a cash pedig a beka segge alatt.

Sajnos odaig fajult a dolog, hogy felek leullni jatszani, es ez sajnos kihat a jatekomra is.

Tudom hogy a poker nem szerencsejatek, de akkor nem ertem, hogy mi tortenhetett az elmult 2 hetben? Elfelejtettem jastzani????

5500 hand nem minta, de ezt gondolom tudod Te is.

JociBalboa
Válasz Zizi kommentjére
2010. júl. 20. 1:04

ilyen nekem is volt evin, ilyenkor minid toltam husng.t hucgt és omaha 6maxot kisebb limiteken mint amin játszottam (6max nl25sh)

GL és kitartás, vagy gl az új termbe!

wegaz
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. júl. 20. 1:26

Van ilyen. Főleg Everesten nekemis. Egyik hónapban mindent nyerek, aztán downsing és az kitart amig ideg vagyok miatta.
Ez a vonzás törvénye! Pókernél nagyon működik ez az önbizalom = siker szitu.

Ha nem megy a cégé, indulj egy tornán! Majd újra kesgém és jobb lesz hidd L :)

Ajánlom a kora hajnali órákat, akkor van magasan a legbénább állománya onlájn az Everestnél:)
Termet azért ne válts, mert az Everestnél nemigen van nagyobb halastó. Talán a Bwin... Vagy a merge cuccai ;)

Zizi
Válasz szigma kommentjére
2010. júl. 20. 1:42

5500 hand nem minta, de ezt gondolom tudod Te is.

Azert kezdtem azzal, hogy NEKEM sok idotartam. 2 het alatt nem tudsz ugy felallni az asztaltol, hogy pluszban legyel, az azert demoralizal.

Nyilvan azert esik ez ilyen rosszul, mert nyertem, es utana ugyanazt elveszitettem.

Olyan ez csak kicsiben , mint amikor mondjuk 20 evig torleszted a lakashiteledet, ki van fizetve a haz, es masnap elviszi az arviz. Nem feltetlenul a te hibad, viszont te szivsz vele.

zilas
Válasz pokeradmin kommentjére
2010. júl. 20. 18:05

Sziasztok!
Debreceni vagy környékbeli játékost keresek aki megy az Everest poker kupára 7.-én és eltudna vinni,a költségekhez természetesen hozzá járulok.
Üdv:Zilás

Jimmybooy
Válasz zilas kommentjére
2010. júl. 20. 19:06

"de sajnos az elmult 12 napban mar...."

Nekem egy haverom 3 hónapja van így és ő is nyerő játékos, mégsem hagyta el a termet.
Szerintem legyél kicsit kitartóbb !

Zizi
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. júl. 21. 21:43

"de sajnos az elmult 12 napban mar...."

Nekem egy haverom 3 hónapja van így és ő is nyerő játékos, mégsem hagyta el a termet.
Szerintem legyél kicsit kitartóbb !

Egyenlőre megnezek mast is, es ha lesz visszateresi bonusz majd visszajovok :)

Élő ügyfélszolgálat