Predatorman
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 26. 21:36

én pár napja beültem funolni nl2-re itt, és irdatlan a mezőny :)

mondjuk 0.ba jöttem ki mivel szerte szét mákolták a top setjeimet, de nem az volt a lényeg....

Hát tényleg elég komoly mezőnybe ütközöl ha beülsz:D

gyrv84
Válasz Predatorman kommentjére
2010. aug. 27. 21:35

Mi történ az Everesten? 2 hétig nem játszottam különböző elfoglaltságok miatt. Gondoltam na újra indul a grind de nincs asztal?! Szerinte 17000 játékos van de NL25-NL50-en 6maxon összesen van 3 asztal! Ez most véletlen? Volt valami szerver leállás?

P8k3r
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. aug. 27. 22:02

Mi történ az Everesten? 2 hétig nem játszottam különböző elfoglaltságok miatt. Gondoltam na újra indul a grind de nincs asztal?! Szerinte 17000 játékos van de NL25-NL50-en 6maxon összesen van 3 asztal! Ez most véletlen? Volt valami szerver leállás?

Nincsenek franciák... , azóta én se játszom ott.

gyrv84
Válasz P8k3r kommentjére
2010. aug. 27. 22:09

Nincsenek franciák... , azóta én se játszom ott.

Én csak az elmúlt 2 hetet hagytam ki. Na most már alakul, valami server leállás lehetett. Most már van vagy 10 asztal.

P8k3r
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. aug. 27. 22:18

Én csak az elmúlt 2 hetet hagytam ki. Na most már alakul, valami server leállás lehetett. Most már van vagy 10 asztal.

Jah, akkor nem szóltam. :P

lazylazybee
Válasz P8k3r kommentjére
2010. aug. 31. 20:01

Disconnect

Benneteket is kidobal az Everest 2 percenkent? (tegnap este is ez volt)
Mikorra varhato, hogy stabilla valik a szerver? Egyebkent a netemmel semmi problema nincs.

zilas
Válasz lazylazybee kommentjére
2010. aug. 31. 20:38

Benneteket is kidobal az Everest 2 percenkent? (tegnap este is ez volt)
Mikorra varhato, hogy stabilla valik a szerver? Egyebkent a netemmel semmi problema nincs.

Igen,elég sűrűn, újra bekel jelentkezni magától nem jön vissza játék közben nagyon kellemetlen.Mi lehet a gond?a nett nálam is ok,DIGI kábel.Régebben nem voltak ilyen gondok.

Celtic
Válasz pokeradmin kommentjére
2010. szept. 3. 15:33

Szevasztok.

Pokerstarból elegem lett, úgyhogy nézek pár másik termet. Everestet néztem ki magamnak, olvagattam itt a fórumot és nem igazán huzzák annyira le.
Valamire figyelnem kellene az elején? Néhány jó tanácsot szivesen fogadnék

DMANX
Válasz Celtic kommentjére
2010. szept. 4. 15:21

Hi! Figyelgetem pár napja a lobby-t és úgy látom hogy NL50 felett nem nagyon vagy egyáltalán nincs SH és FR asztal, egy-két HU megy de az sem mindig, szerintetek miért van ez? Eltűntek a játékosok, termet váltottak?

Jimmybooy
Válasz DMANX kommentjére
2010. szept. 4. 16:09

Hi! Figyelgetem pár napja a lobby-t és úgy látom hogy NL50 felett nem nagyon vagy egyáltalán nincs SH és FR asztal, egy-két HU megy de az sem mindig, szerintetek miért van ez? Eltűntek a játékosok, termet váltottak?

A FR már egy éve haldoklik itt !

Élő ügyfélszolgálat