én pár napja beültem funolni nl2-re itt, és irdatlan a mezőny :)
mondjuk 0.ba jöttem ki mivel szerte szét mákolták a top setjeimet, de nem az volt a lényeg....
Mi történ az Everesten? 2 hétig nem játszottam különböző elfoglaltságok miatt. Gondoltam na újra indul a grind de nincs asztal?! Szerinte 17000 játékos van de NL25-NL50-en 6maxon összesen van 3 asztal! Ez most véletlen? Volt valami szerver leállás?
Mi történ az Everesten? 2 hétig nem játszottam különböző elfoglaltságok miatt. Gondoltam na újra indul a grind de nincs asztal?! Szerinte 17000 játékos van de NL25-NL50-en 6maxon összesen van 3 asztal! Ez most véletlen? Volt valami szerver leállás?
Nincsenek franciák... , azóta én se játszom ott.
Én csak az elmúlt 2 hetet hagytam ki. Na most már alakul, valami server leállás lehetett. Most már van vagy 10 asztal.
Disconnect
Benneteket is kidobal az Everest 2 percenkent? (tegnap este is ez volt)
Mikorra varhato, hogy stabilla valik a szerver? Egyebkent a netemmel semmi problema nincs.
Benneteket is kidobal az Everest 2 percenkent? (tegnap este is ez volt)
Mikorra varhato, hogy stabilla valik a szerver? Egyebkent a netemmel semmi problema nincs.
Szevasztok.
Pokerstarból elegem lett, úgyhogy nézek pár másik termet. Everestet néztem ki magamnak, olvagattam itt a fórumot és nem igazán huzzák annyira le.
Valamire figyelnem kellene az elején? Néhány jó tanácsot szivesen fogadnék
Hi! Figyelgetem pár napja a lobby-t és úgy látom hogy NL50 felett nem nagyon vagy egyáltalán nincs SH és FR asztal, egy-két HU megy de az sem mindig, szerintetek miért van ez? Eltűntek a játékosok, termet váltottak?
Hi! Figyelgetem pár napja a lobby-t és úgy látom hogy NL50 felett nem nagyon vagy egyáltalán nincs SH és FR asztal, egy-két HU megy de az sem mindig, szerintetek miért van ez? Eltűntek a játékosok, termet váltottak?