Elég fura dolog történt, nem játszottam kb 3 hétig, most belépek és látom hogy kevesebb pénzem van mint volt(70$) beszartam hogy feltörték csak mondom akkor miért csak 70$ hiányzik aztán nézem a Transection Histrory-t erre azt látom "HU-MK- Correction: SP race with Poker Akademia
(082710)"(->ekkor vonták le, szóval ez sokat segített rájönni miért tették) és 70$ levontak. Na most először is erről értesíthetnének hogy milyen rakeracen kaptam többet mint kellett volna. Előfordulhat bár nekem nem tűnt fel és azért eléggé követni szoktam hogy mikor milyen pénzmozgások vannak az accountomon. Mert nem azzal van gond hogy levonják, mert vonják ha úgy van ,csak szóljanak róla egy emailban, hogy elnézést ez meg az történt és ezért...-70$. Eddig nem volt bajom az Everestel sőt kimondottan elégedett voltam a supportal, meg a teremmel is. De ez a lépésük nem igazán tetszett!!
Elég fura dolog történt, nem játszottam kb 3 hétig, most belépek és látom hogy kevesebb pénzem van mint volt(70$) beszartam hogy feltörték csak mondom akkor miért csak 70$ hiányzik aztán nézem a Transection Histrory-t erre azt látom "HU-MK- Correction: SP race with Poker Akademia
(082710)"(->ekkor vonták le, szóval ez sokat segített rájönni miért tették) és 70$ levontak. Na most először is erről értesíthetnének hogy milyen rakeracen kaptam többet mint kellett volna. Előfordulhat bár nekem nem tűnt fel és azért eléggé követni szoktam hogy mikor milyen pénzmozgások vannak az accountomon. Mert nem azzal van gond hogy levonják, mert vonják ha úgy van ,csak szóljanak róla egy emailban, hogy elnézést ez meg az történt és ezért...-70$. Eddig nem volt bajom az Everestel sőt kimondottan elégedett voltam a supportal, meg a teremmel is. De ez a lépésük nem igazán tetszett!!
Levonások
Menj mááár!
Nekem is levontak 20 dodót még múlt hónapban, ugyanezzel az indokkal, jó lenne, ha erre lenne valamiféle megoldás, mert az nekem 1 beülő, és nem véletlenül szenvedek annyit, hogy csak úgy levonogassanak 20 dollárokat!
Valamint mit lehet tudni arról, hogy lesz e következő Everest Rake Race, csak mert akkor megnyomnám egy picit, mert most van időm hétvégén!
Ja, és persze az előzőleg elért 4. helyezésemért is szívesen felvenném a 150 dolláros jutalmam...
A júliusi summit pont race nyereményeit tévedésből kétszer írtuk jóvá. Ezért került sor a levonásra. Mivel a tranzakció történetben nemcsak a levonás látszik, hanem a dupla jóváírás is, ezért nem küldtünk ki külön értesítést. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
main lobby
Szeretném megtudni, hogy miképp lehetséges beállítani a main lobby-n belül -bármit- úgy, hogy lássam azokat a versenyeket, amelyekre regisztrálni lehet külön-külön.
Szeretnék egy felületet látni, mint más termeknél is, hogy iksz számú SnG verseny egymás alatt sorban, nyílt regisztráció, itt 4/6 ott 8/10, és ide és oda tudok belépni.
Most annyit látok, hogy csoportosítva az adott téten van tíz.
$x + 0,1x 4/6
pedig van a háttérben több is.
Így viszonylag random, hogy hova tesz be.
Egyelőre nem okozott különösebb gondot, de később megválogatnám, hogy ki mellé ülök le, és kivel nem szeretnék egy asztalnál lenni.
Így 4-6 versenyre olykor 10 percnél is több időt vesz igénybe, míg regisztrálok, amire azok pedig elindulnak, sorrendben váratnak magukra...
Bízom benne, hogy van erre egy megoldás, csak én nem találtam a szoftverben.
Köszönöm előre is
Szeretném megtudni, hogy miképp lehetséges beállítani a main lobby-n belül -bármit- úgy, hogy lássam azokat a versenyeket, amelyekre regisztrálni lehet külön-külön.
Szeretnék egy felületet látni, mint más termeknél is, hogy iksz számú SnG verseny egymás alatt sorban, nyílt regisztráció, itt 4/6 ott 8/10, és ide és oda tudok belépni.
Most annyit látok, hogy csoportosítva az adott téten van tíz.
$x + 0,1x 4/6
pedig van a háttérben több is.
Így viszonylag random, hogy hova tesz be.
Egyelőre nem okozott különösebb gondot, de később megválogatnám, hogy ki mellé ülök le, és kivel nem szeretnék egy asztalnál lenni.
Így 4-6 versenyre olykor 10 percnél is több időt vesz igénybe, míg regisztrálok, amire azok pedig elindulnak, sorrendben váratnak magukra...
Bízom benne, hogy van erre egy megoldás, csak én nem találtam a szoftverben.
Köszönöm előre is
Nem a te készülékedben van a hiba, Everesten ez így működik. :)
kuponcél...
Tegnap járt le a kuponcél határidő. A beígért step4 kuponokat mikor írják jóvá?
Tegnap járt le a kuponcél határidő. A beígért step4 kuponokat mikor írják jóvá?
bonus
Sziasztok Nl25-ön kb hány hand alatt jön ki az 500-as bónusz?