EverestPoker
Válasz Juvefan66 kommentjére
2010. szept. 17. 18:30

Kuponcél jóváírás

Tegnap járt le a kuponcél határidő. A beígért step4 kuponokat mikor írják jóvá?

Sajnos lehet, hogy egy kicsit késik, de biztosan meglesz... Elnézést kérünk.

Aston
Válasz wakerbab kommentjére
2010. szept. 17. 22:03

Sziasztok Nl25-ön kb hány hand alatt jön ki az 500-as bónusz?

Szia kb 40-42k hand alatt jön ki az 500-as bónusz

robence
Válasz Aston kommentjére
2010. szept. 19. 22:15

segítség

Sziasztok!Megtenné valaki aki ért a Moneybookers számla regisztrációhoz,hogy átnéz a pénzügyek topikba és a segítségemre lesz az ott feltett kérdésemre?A választ előre is köszönöm!

zilas
Válasz robence kommentjére
2010. szept. 27. 20:35

Sziasztok!Nálam felgyorsult a program,a lapok osztása,a flopot egyszerre vágja az asztalra,más is tapasztalta vagy csak nálam változott?így nem valami ok.üdv

gyrv84
Válasz zilas kommentjére
2010. szept. 27. 21:18

Sziasztok!Nálam felgyorsult a program,a lapok osztása,a flopot egyszerre vágja az asztalra,más is tapasztalta vagy csak nálam változott?így nem valami ok.üdv

Kaptam valami emalit amiben írták "A beülő minimuma ezentúl a nagyvak 35-szöröse lesz, tehát a játékosok több zsetonnal indulnak. Néhány napon belül az asztalok egyes műveletei közti várakozási időt is csökkentjük, amitől nő majd az óránként megjátszott kezek száma."
De ha ez még nem lépett életbe, az is lehet hogy csak az animációt kapcsoltad ki a beállításokban!

bexi34
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. szept. 27. 22:16

úgy vettem észre,hogy nálam is gyorsult,turn,river is pillanatok alatt lent van,ha all-in van a flop-on,stb...

Attis81
Válasz bexi34 kommentjére
2010. szept. 27. 22:37

Hello

Nálam is pörög a leosztás.Elsőnek azt hittem,hogy valami baj van a teremmel.De utána nekem is eszembe jutott a levelük. Egyébbként engem nagyon zavar ez a változtatásuk.

zilas
Válasz Attis81 kommentjére
2010. szept. 28. 7:20

Igen nagyon zavaró. jólenne ha vissza álna az eredeti sebesség,ez a pörgés már nevetséges, lehet hogy jót akartak de ez ellet szurva.Akinek nam jön be az írjon hátha változtatnak.Üdv

kredenc
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. szept. 28. 13:21

Sajnos lehet, hogy egy kicsit késik, de biztosan meglesz... Elnézést kérünk.

Még most sem kaptam meg, vajon más sem, vagy csak én maradtam ki a szórásból?

Aston
Válasz kredenc kommentjére
2010. szept. 28. 16:57

Még most sem kaptam meg, vajon más sem, vagy csak én maradtam ki a szórásból?

Én már megkaptam. Nézd meg a Cashier-be a Tournament Tokens-nél! Nekem ott szerepel, hogy Step4

Élő ügyfélszolgálat