Az Everesten játszok 9 aszalon meg mellette megy a PT3, és szaggat a gépem. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Gép:
-Core 2 Duo CPU 1,8 GHz
-2 Giga ram DDR2 667
A proci 100% pörög! Az agyamra megy, teljesen tiltre tett. Van valaki aki tudna viszonyítási alapt adni hogy neki megy X asztal, ilyen gépen Trackerrel? Nagyon hálás lennék! A pókeren nem tudom így fel..ni magam, de ezen nagyon!
Az Everesten játszok 9 aszalon meg mellette megy a PT3, és szaggat a gépem. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Gép:
-Core 2 Duo CPU 1,8 GHz
-2 Giga ram DDR2 667
A proci 100% pörög! Az agyamra megy, teljesen tiltre tett. Van valaki aki tudna viszonyítási alapt adni hogy neki megy X asztal, ilyen gépen Trackerrel? Nagyon hálás lennék! A pókeren nem tudom így fel..ni magam, de ezen nagyon!
hali
everestről szeretnék $t kivenni, raiffeisen-es visa classic alkalmas erre? thx
hali
everestről szeretnék $t kivenni, raiffeisen-es visa classic alkalmas erre? thx
Ha arról fizettél be akkor menni kell.
ha valakit erdekel elo kozvetites Valenciabol
Everesttől KÜLÖNLEGES AJÁNLAT:
"valódi pénzes készpénzes játékokban vagy versenyeken játszol, akkor már el is kezdted ennek a különleges, az Everest játékosok szûk körének felajánlott bónusznak a megszerzését"
Hát ezen jót nevettem kora reggel ! :)
Ja, 25$ van szó :D
Everesttől KÜLÖNLEGES AJÁNLAT:
"valódi pénzes készpénzes játékokban vagy versenyeken játszol, akkor már el is kezdted ennek a különleges, az Everest játékosok szûk körének felajánlott bónusznak a megszerzését"
Hát ezen jót nevettem kora reggel ! :)
Ja, 25$ van szó :D
LOL :D Ezt hol olvastad? :) :D
Hello
Valaki megtudná adni az ügyfélszolgálat címét?
A lobbynál azt írta,hogy nem támogatja a karakter készletet.
Amit már egyszer megadtatok cím sem működik. (245.-ik oldalon)
Esetleg valami más lehetőség??
Előre is köszönöm.
Attila