Gabson
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. dec. 9. 13:55

kösz fejes, úgy lesz.

Fighter
Válasz Gabson kommentjére
2010. dec. 10. 18:04

Everest

Karbantartás még mindig!

Fighter
Válasz Fighter kommentjére
2010. dec. 12. 7:31

Bónuszkód

Üdv!

Körübellül 1 éve reggeltem az EVERESTRE, és játszottam. Egy 10 hónap online póker kihagyás után fizetnék be megint egy kisebb összeget, csak az a problémám, hogy nem az AKAD500 as bónuszkóddal reggeltem be!
Szeretném ezt a kedvezményt igénybe veni és az akadémián keresztül játszani!
Lehet róla szó, hogy megkapjam így utólag?
Közeledik a Karácsony is..... :D a mikulástól meg nem kaptam semmit xD

Köszi a segítséged, és további szép napot!

qper
Válasz Fighter kommentjére
2010. dec. 14. 2:35

$50K Garantált Szat.

Találtam a privát versenyek között egy selejtezőt (44570608) december 15-én, amit a Póker Akadémia játékosainak írtak ki. A kérdésem az lenne, hogy csak az Akadémián keresztül regisztrált játékosoknak van-e fenntartva a verseny, vagy bárki, aki regisztarált a pokerakademia.com -ra részt vehet? Egyelőre ugyanis nem enged regisztrálni.

dfecco23
Válasz qper kommentjére
2010. dec. 14. 2:43

Találtam a privát versenyek között egy selejtezőt (44570608) december 15-én, amit a Póker Akadémia játékosainak írtak ki. A kérdésem az lenne, hogy csak az Akadémián keresztül regisztrált játékosoknak van-e fenntartva a verseny, vagy bárki, aki regisztarált a pokerakademia.com -ra részt vehet? Egyelőre ugyanis nem enged regisztrálni.

Aki innen regisztrált azoknak van a verseny.

OFF: Hajrá Dunaújváros :)

qper
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. dec. 14. 15:32

Köszi, időközben már a főoldalon is feltűnt a megoldás. Így eggyel kevesebb műholdból kell megoldanom...

Hajrá :-)

Gabson
Válasz qper kommentjére
2010. dec. 14. 21:03

Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy lehet-e venni handeket everestre NL25-re? Ha igen, hol? ty

gyrv84
2010. dec. 14. 22:01

Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy lehet-e venni handeket everestre NL25-re? Ha igen, hol? ty

Szerintem nem lehet. Én keresgéltem egy időben de nem találtam, tán még handgrabber használata is tiltott. Bár lehet kapni ilyet, szóval nem tudom.

Gabson
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. dec. 14. 22:08

kár. köszi.

pulsepumpa
2010. dec. 17. 22:35

Tudja - e valaki, hogy a vasárnapi főversenyen (50k GTD) ha az elején nem ülök be akkor később még be bírok vagy kiraknak pár leosztás után mint a VIP freerollon?

Élő ügyfélszolgálat