kösz fejes, úgy lesz.
Everest
Karbantartás még mindig!
Bónuszkód
Üdv!
Körübellül 1 éve reggeltem az EVERESTRE, és játszottam. Egy 10 hónap online póker kihagyás után fizetnék be megint egy kisebb összeget, csak az a problémám, hogy nem az AKAD500 as bónuszkóddal reggeltem be!
Szeretném ezt a kedvezményt igénybe veni és az akadémián keresztül játszani!
Lehet róla szó, hogy megkapjam így utólag?
Közeledik a Karácsony is..... :D a mikulástól meg nem kaptam semmit xD
Köszi a segítséged, és további szép napot!
$50K Garantált Szat.
Találtam a privát versenyek között egy selejtezőt (44570608) december 15-én, amit a Póker Akadémia játékosainak írtak ki. A kérdésem az lenne, hogy csak az Akadémián keresztül regisztrált játékosoknak van-e fenntartva a verseny, vagy bárki, aki regisztarált a pokerakademia.com -ra részt vehet? Egyelőre ugyanis nem enged regisztrálni.
Találtam a privát versenyek között egy selejtezőt (44570608) december 15-én, amit a Póker Akadémia játékosainak írtak ki. A kérdésem az lenne, hogy csak az Akadémián keresztül regisztrált játékosoknak van-e fenntartva a verseny, vagy bárki, aki regisztarált a pokerakademia.com -ra részt vehet? Egyelőre ugyanis nem enged regisztrálni.
Köszi, időközben már a főoldalon is feltűnt a megoldás. Így eggyel kevesebb műholdból kell megoldanom...
Hajrá :-)
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy lehet-e venni handeket everestre NL25-re? Ha igen, hol? ty
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy lehet-e venni handeket everestre NL25-re? Ha igen, hol? ty
kár. köszi.
Tudja - e valaki, hogy a vasárnapi főversenyen (50k GTD) ha az elején nem ülök be akkor később még be bírok vagy kiraknak pár leosztás után mint a VIP freerollon?