gyrv84
Válasz ladipeti kommentjére
2010. dec. 31. 16:18

Megint előjött ez a custom listes hiba 2-3 napja, plusz most először nem enged leülni, aztán ahol ülök onnan is kidobál! Arról nem is beszélek hogy az RNG is hülyét csinált belőlem:)

EverestPoker
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. dec. 31. 16:21

Custom list szűrő

Megint előjött ez a custom listes hiba 2-3 napja, plusz most először nem enged leülni, aztán ahol ülök onnan is kidobál! Arról nem is beszélek hogy az RNG is hülyét csinált belőlem:)

Igen, sajnos megint előjött... Egy másik hibát kijavítottunk, de sajnos ennek a rovására. Úgyhogy egy darabig így marad. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

pulsepumpa
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. dec. 31. 16:25

Akkor én most tiltakozásul idén már nem játszok, inkább iszom :D

gyrv84
Válasz pulsepumpa kommentjére
2010. dec. 31. 17:51

Megjavult, már csak az RNG-vel van baj:)

Attis81
2011. jan. 4. 17:59

Hello

Most nincs valami promó?Vagy csak én nem tudok rolla?

Üdv

EverestPoker
Válasz Attis81 kommentjére
2011. jan. 7. 21:30

Hello

Most nincs valami promó?Vagy csak én nem tudok rolla?

Üdv

A decemberben indult Hógolyó promónk folytatódik januárban, a decemberi nyereményalap halmozódik tovább. A Hógolyó freerollok szombatonként futnak, bejutni vagy a napi szatelliteken keresztül lehet, vagy a további módokon (summit pontok gyűjtése, első befizetés, stb. - infó a weboldalunkon) Ráadásul ebben a hónapban is indítunk a szombati játékokhoz csak magyaroknak szóló szatelliteket, csütörtökönként.

Folytatódnak emellett még keddenként továbbra is a csak magyaroknak rendezett freerolljaink.

gyrv84
2011. jan. 8. 2:33

A decemberben indult Hógolyó promónk folytatódik januárban, a decemberi nyereményalap halmozódik tovább. A Hógolyó freerollok szombatonként futnak, bejutni vagy a napi szatelliteken keresztül lehet, vagy a további módokon (summit pontok gyűjtése, első befizetés, stb. - infó a weboldalunkon) Ráadásul ebben a hónapban is indítunk a szombati játékokhoz csak magyaroknak szóló szatelliteket, csütörtökönként.

Folytatódnak emellett még keddenként továbbra is a csak magyaroknak rendezett freerolljaink.

Akadémiás rakerace-re nincs semmi kilátás?

EverestPoker
2011. jan. 10. 17:49

Jelen pillanatban nincs ilyen versenyünk; viszont lesz hamarosan akadémiás verseny, amin - hasonlóan a decemberiekhez - beülőket lehet nyerni a vasárnapi $50K garantált versenyünkre.

Jenobence
2011. jan. 15. 18:15

Holdem Manager és Double Up

Egy olyan kérdésem van, ami -több, mint valószínű, hogy- elhangzott már itt párszor, de vázolom a problémám:

-Holdem Manager nagy százalékkal befejezetlennek nyilvánítja a versenyeimet.
-Nem szakad meg a kapcsolat, nem zárom be idő előtt az asztalokat.
-Legtöbbször nyertes Double Up SnG-nál jelentkezik ez a probléma, van, amit nem importál, van, amit eredmény nélkül jelenít meg.

Kérdésem:
- azon túl, hogy beállítom, a Holdem Managerben, a verseny pontos buy-in összegét, valamint a rake-et, mit kell tennem annak érdekében, hogy tisztességesen beolvassa, Holdem a hand history-kat, és importálás után lássa, melyik versenyt nyertem, melyikről hullottam ki?
-ha jól tudom, a .txt fájl különbözik valamelyest a többitől, emiatt lehet?

előre is köszönöm

gyrv84
2011. jan. 15. 21:14

Jelen pillanatban nincs ilyen versenyünk; viszont lesz hamarosan akadémiás verseny, amin - hasonlóan a decemberiekhez - beülőket lehet nyerni a vasárnapi $50K garantált versenyünkre.

Nem érné meg jobban esetleg ezek a versenyek helyett egy kisebb összegű rakeracet csinálni? Mert most a freeroll huszárok küzdenek egy viszonylag nagy nyereményért, viszont az Eversten a VIP rendszeren belül is alacsony rakebacket lehet kapni a versenytársakhoz viszonyítva. A rakeracen meg legalább olyan kap pénzt aki termel is az Everestnek, ezzel még ösztönzőleg is lehet hatni arra hogy még többen játszanak azok akik valóban pénzt termelnek.

Élő ügyfélszolgálat