Megint előjött ez a custom listes hiba 2-3 napja, plusz most először nem enged leülni, aztán ahol ülök onnan is kidobál! Arról nem is beszélek hogy az RNG is hülyét csinált belőlem:)
Custom list szűrő
Megint előjött ez a custom listes hiba 2-3 napja, plusz most először nem enged leülni, aztán ahol ülök onnan is kidobál! Arról nem is beszélek hogy az RNG is hülyét csinált belőlem:)
Akkor én most tiltakozásul idén már nem játszok, inkább iszom :D
Megjavult, már csak az RNG-vel van baj:)
Hello
Most nincs valami promó?Vagy csak én nem tudok rolla?
Üdv
Hello
Most nincs valami promó?Vagy csak én nem tudok rolla?
Üdv
A decemberben indult Hógolyó promónk folytatódik januárban, a decemberi nyereményalap halmozódik tovább. A Hógolyó freerollok szombatonként futnak, bejutni vagy a napi szatelliteken keresztül lehet, vagy a további módokon (summit pontok gyűjtése, első befizetés, stb. - infó a weboldalunkon) Ráadásul ebben a hónapban is indítunk a szombati játékokhoz csak magyaroknak szóló szatelliteket, csütörtökönként.
Folytatódnak emellett még keddenként továbbra is a csak magyaroknak rendezett freerolljaink.
Holdem Manager és Double Up
Egy olyan kérdésem van, ami -több, mint valószínű, hogy- elhangzott már itt párszor, de vázolom a problémám:
-Holdem Manager nagy százalékkal befejezetlennek nyilvánítja a versenyeimet.
-Nem szakad meg a kapcsolat, nem zárom be idő előtt az asztalokat.
-Legtöbbször nyertes Double Up SnG-nál jelentkezik ez a probléma, van, amit nem importál, van, amit eredmény nélkül jelenít meg.
Kérdésem:
- azon túl, hogy beállítom, a Holdem Managerben, a verseny pontos buy-in összegét, valamint a rake-et, mit kell tennem annak érdekében, hogy tisztességesen beolvassa, Holdem a hand history-kat, és importálás után lássa, melyik versenyt nyertem, melyikről hullottam ki?
-ha jól tudom, a .txt fájl különbözik valamelyest a többitől, emiatt lehet?
előre is köszönöm
Jelen pillanatban nincs ilyen versenyünk; viszont lesz hamarosan akadémiás verseny, amin - hasonlóan a decemberiekhez - beülőket lehet nyerni a vasárnapi $50K garantált versenyünkre.