Tudja - e valaki, hogy a vasárnapi főversenyen (50k GTD) ha az elején nem ülök be akkor később még be bírok vagy kiraknak pár leosztás után mint a VIP freerollon?
úgy tudom csak freerollokon dob ki
Megerősítem.
Az általános szabály
Ingyenes és valódi pénzes játékainkban különböző szabályokat alkalmazunk. Valódi pénzes vagy summit pontos játékok esetén, ha a játékos nincs jelen (a játék kezdetekor nincs jelen, kiül vagy megszakad a kapcsolata), akkor a szoftver automatikusan leteszi a vakokat, amíg a játékos belép vagy a zsetonjai el nem fogynak. Ezzel szemben, mint ahogyan az a versenyszabályokban is szerepel, készpénzes freeroll esetén, ha a játékos nincs jelen a játék kezdetekor (vagy később kiül, esetleg kapcsolata megszakad), a szoftver öt leosztás vagy tíz perc (amelyik a hosszabb) után eltávolítja. Ennek egyrészt az az oka, hogy a többi játékosnak ne kelljen sokat várakoznia, valamint hogy ne lehessen "kiülve" megvárni, amíg más játékosok kiesnek.
sziasztok. valahogy ki lehet menteni a jegyzeteket, jelöléseket a playakról, ha le szeretném formázni a gépet,vagy azok eltűnnek?
Befizetés
Jó hír! Mostantól lehet Abaqoos-szal is befizetni.
https://www.abaqoos.com/PODWebAuthSite/Login.aspx
Nem jó a asztal szűrőm:) Nem értem mi történt. Ha saját szűrőt használok akkor csak a fix limites asztalokat jeleníti meg, szerinte nincs No Limit-es asztal. De ha szűrő nélkül csinálom akkor van. Valaki tapasztalt ilyet még rajtam kívül?
Szűrő
Nem jó a asztal szűrőm:) Nem értem mi történt. Ha saját szűrőt használok akkor csak a fix limites asztalokat jeleníti meg, szerinte nincs No Limit-es asztal. De ha szűrő nélkül csinálom akkor van. Valaki tapasztalt ilyet még rajtam kívül?
Igen, valami gond van az asztal szűrővel, utána nézünk. Elnézést a kellemetlenségért.
ugyanez a probléma nálam is. custom list-ben nem jön be semmi