rockett
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 5. 18:28

Értem , én még ebbe kezdő vagyok de mivel sokan több terembe regelnek nyilván van terem ami nem tetszik és többet felé se mennek. De akkor ezek szerint csak nem lépek be oda ami nem tetszik azt csoki. (konkrétan az everestet ez a veszély azért nem fenyegeti ha más nem néhány play money...)

Természetes, hogy van amelyik teremmel problémáid vannak. Ezért ekkora a választék, ott játszol ahol tetszik, ez okés is. Nah de felesleges a számlazároltatás. zároltatod, 2 hét múlva meg jön egy promóció ott a terembe akkor meg visszamennél? bármikor előfordulhat, akkor meg felszabadítanád. Az a legokésabb ha hagyod úgy ahogy van, sose tudhatod mikor lesz jó még. Én is vagyok kismillió helyen számlával, de ennek semmi jelentősége. Legfeljebb akkor csinálj ilyesmit ha 100%-ig biztos vagy, hogy az adott teremben nem játszol többet

PokerShark
Válasz pokeradmin kommentjére
2011. febr. 12. 17:35

üdv, a Shasta asztalokat hol találom?

EverestPoker
2011. febr. 12. 17:39

Shasta asztalok

üdv, a Shasta asztalokat hol találom?

Sit & Go (0+0), az Ingyen vagy Készpénzes játékok bejelölésével.

PokerShark
Válasz EverestPoker kommentjére
2011. febr. 12. 17:48

köszi, és miért nem enged játszani mikor elvileg ingyenes? valódi pénzes számlát kér a program és nem enged regisztrálni....

illetve hogyan működnek ezek versenyek? köszi

EverestPoker
2011. febr. 12. 17:50

Valódi pénzes számla

köszi, és miért nem enged játszani mikor elvileg ingyenes? valódi pénzes számlát ér a program...

illetve hogyan működnek ezek versenyek? köszi

A "valódi pénzes számla" csak annyit jelent, hogy ki kell töltened a személyi adataidat a játékosszámlán. (Ugyanis ha nyersz, akkor valódi pénz lesz a számládon.)

PokerShark
Válasz EverestPoker kommentjére
2011. febr. 12. 17:53

Ahha tehát csak beírom azt amit más terembe amúgy is kötelező volt. (ahol regeltem azok közül csakk nálatok láttam külön igazi pénzes nyitási lehetőséget.) köszi a segítséget.

a számla hitelesítés mit jelent? kötelező elvégeznem amég nincs pénz a számlán?

Attis81
2011. febr. 12. 22:01

Hello
Nem kötelező.De azt hiszem az esetleges kifizetéseknél jól jön.

PokerShark
Válasz Attis81 kommentjére
2011. febr. 13. 10:32

köszönöm, tehát ezzel ráérek akkor foglalkozni ha utaltatni való mennyiségű pénzem van.

PokerShark
2011. febr. 13. 13:25

Azon gondolkodom pár ismerősömnek megmutatom az everestet ismerőseimnek, mert ugye pl a shasta-n nyerhetnek.. viszont épp ezért szeretném megkérdezni hogy ez a shasta szoba ez állandó vagy csak idényjellegű? Értelemszeűen azért kérdem , érdemes e reklámoznom ismerőseimnél. köszönöm a választ.

gyrv84
2011. febr. 13. 15:26

shasta szoba
Ez meg micsoda?

Élő ügyfélszolgálat