tudok itt is szálát nyitni mint a PokerStarson, hogy nem fizetek be, de csinaálhatok valódi pénzes számlát ??? Tehát indulhatok Freerollon. ????
tudok itt is szálát nyitni mint a PokerStarson, hogy nem fizetek be, de csinaálhatok valódi pénzes számlát ??? Tehát indulhatok Freerollon. ????
Szerintem simán bár az everest azt írja csak akkor lehet látni az összes freeroll-t ha küldesz be pénzt.....
Valódi pénzes számla
Lehet befizetés nélkül is freerollon játszani, csak a játékosszámlán ki kell tölteni a személyi adatokat.
Reg
ha a pokerakadémién a pókertermeken ráklikkelek az EVERESTRE akkor az akadémián keresztülregelek ???
Nálatok van ajándék promociós pénzosztás? Pokerstars-tól kaptam karira 2 dollárt ezért ők a kedvenceim de addig az everest volt és ha elfogy az ingyen tőkém ismét everestezek. Esetleg képviselhetném az everestet az Aussi millions-on :-D
Nálatok van ajándék promociós pénzosztás? Pokerstars-tól kaptam karira 2 dollárt ezért ők a kedvenceim de addig az everest volt és ha elfogy az ingyen tőkém ismét everestezek. Esetleg képviselhetném az everestet az Aussi millions-on :-D
Dehogynem :D logós sapim is lesz hogy tudják hová tartozom.
(a dolláros kérdésem komoly volt)