PokerShark
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. febr. 13. 15:30
gyrv84
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 13. 15:35

Köszi a választ!

PokerShark
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. febr. 13. 16:17

szívesen, na erről tettem fel a kérdést csak itt asztalt írnak, én meg még új vagyok ebbe azért írtam szobát.

ferkocse
2011. febr. 14. 22:29

hello.
az lenne a kérdésem, hogy Everesten szeretnék olyan beállítást, hogy 12-16 asztal esetén mindig a legelső aktív asztalt dobja be, és amíg nem reagálok, addig maradjon is. mert most gyakran kiültet, nem látom, hol kellene akciózni :D máshol ez nem gond, itt ezt lehetséges beállítani? ha igen, hol és hogyan? előre is kösz, ferkocse

Jimmybooy
Válasz ferkocse kommentjére
2011. febr. 15. 16:13

hello.
az lenne a kérdésem, hogy Everesten szeretnék olyan beállítást, hogy 12-16 asztal esetén mindig a legelső aktív asztalt dobja be, és amíg nem reagálok, addig maradjon is. mert most gyakran kiültet, nem látom, hol kellene akciózni :D máshol ez nem gond, itt ezt lehetséges beállítani? ha igen, hol és hogyan? előre is kösz, ferkocse

Szia !

Tudtommal nem lehet beállítani ! Legalábbis amikor én elhagytam (kb. fél éve) nem lehetett !

PokerShark
Válasz pokeradmin kommentjére
2011. febr. 16. 16:35

üdv 1szerre több versenyen is indulhatok? pl most elindultam egy shasta-n és 1 rhume-n 1szerre ez nem gond? ill pl benevezhetek 1-re többször is? pl megy 1 shasta amirn indultam de ez mellett szabad még 1 shasta-ra neveznem a már futó mellett? köszi a választ.

EverestPoker
2011. febr. 16. 16:38

Több verseny

üdv 1szerre több versenyen is indulhatok? pl most elindultam egy shasta-n és 1 rhume-n 1szerre ez nem gond? ill pl benevezhetek 1-re többször is? pl megy 1 shasta amirn indultam de ez mellett szabad még 1 shasta-ra neveznem a már futó mellett? köszi a választ.

Semmi gond, annyi versenyen indulhatsz, vagy annyi asztalnál játszhatsz, amennyit csak a számítógéped meg a figyelmed elbír.

PokerShark
Válasz EverestPoker kommentjére
2011. febr. 16. 16:43

köszi.

dfecco23
2011. febr. 16. 17:08

Felmerülő kérdés lenne bennem: Szinkron szünet a többi teremmel? Illetve late reg bevezetése? várható, vagy esetleg már van? Rég játszottam erre, azért érdeklődnék.

ladipeti
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. febr. 16. 21:00

Kérdésem az lenne, h miért kell nekem végigcsinálnom a "verify my account" procedúrát, ha ki akarom utalni az összes pénzemet innen?

Korábban utaltam már ki, és sosem kellett.

Már miért kéne nekem a bankkártyám mindkét oldalát és a - ha jól értem - számla kivonatot lemásolnom és elküldenem nekik, mi köze van az everestnek/IBS-nek ezekhez ?

Akkor is meg kell ezt tennem, ha mooneybookersről utaltam be és oda is szeretnék kiutalni?

Élő ügyfélszolgálat