Shasta asztalok — Póker Freerollok cask az Everest Pokernél
erre gondoltam.
Köszi a választ!
szívesen, na erről tettem fel a kérdést csak itt asztalt írnak, én meg még új vagyok ebbe azért írtam szobát.
hello.
az lenne a kérdésem, hogy Everesten szeretnék olyan beállítást, hogy 12-16 asztal esetén mindig a legelső aktív asztalt dobja be, és amíg nem reagálok, addig maradjon is. mert most gyakran kiültet, nem látom, hol kellene akciózni :D máshol ez nem gond, itt ezt lehetséges beállítani? ha igen, hol és hogyan? előre is kösz, ferkocse
hello.
az lenne a kérdésem, hogy Everesten szeretnék olyan beállítást, hogy 12-16 asztal esetén mindig a legelső aktív asztalt dobja be, és amíg nem reagálok, addig maradjon is. mert most gyakran kiültet, nem látom, hol kellene akciózni :D máshol ez nem gond, itt ezt lehetséges beállítani? ha igen, hol és hogyan? előre is kösz, ferkocse
üdv 1szerre több versenyen is indulhatok? pl most elindultam egy shasta-n és 1 rhume-n 1szerre ez nem gond? ill pl benevezhetek 1-re többször is? pl megy 1 shasta amirn indultam de ez mellett szabad még 1 shasta-ra neveznem a már futó mellett? köszi a választ.
Több verseny
üdv 1szerre több versenyen is indulhatok? pl most elindultam egy shasta-n és 1 rhume-n 1szerre ez nem gond? ill pl benevezhetek 1-re többször is? pl megy 1 shasta amirn indultam de ez mellett szabad még 1 shasta-ra neveznem a már futó mellett? köszi a választ.
köszi.
Felmerülő kérdés lenne bennem: Szinkron szünet a többi teremmel? Illetve late reg bevezetése? várható, vagy esetleg már van? Rég játszottam erre, azért érdeklődnék.
Kérdésem az lenne, h miért kell nekem végigcsinálnom a "verify my account" procedúrát, ha ki akarom utalni az összes pénzemet innen?
Korábban utaltam már ki, és sosem kellett.
Már miért kéne nekem a bankkártyám mindkét oldalát és a - ha jól értem - számla kivonatot lemásolnom és elküldenem nekik, mi köze van az everestnek/IBS-nek ezekhez ?
Akkor is meg kell ezt tennem, ha mooneybookersről utaltam be és oda is szeretnék kiutalni?