10 perce megszakadt a kapcsolat a hálózattal ??
Miért ?
Mit lehet ilyenkor tenni?
De a netem meghasít.
Nem zúgolódnék,ha nem éppen az 50k garantáltan állnék a 27-ik helyen
10 perce megszakadt a kapcsolat a hálózattal ??
Miért ?
Mit lehet ilyenkor tenni?
De a netem meghasít.
Nem zúgolódnék,ha nem éppen az 50k garantáltan állnék a 27-ik helyen
Szinkron és late reg
Felmerülő kérdés lenne bennem: Szinkron szünet a többi teremmel? Illetve late reg bevezetése? várható, vagy esetleg már van? Rég játszottam erre, azért érdeklődnék.
Számlaigazolás
Igen már írtam is magyarul ezt tudom írtak is visza. A szoftver magyar, ezen kívül angol teszt hívásoktól és ilyenektől nem kell tartanom? (tudod hogy igazoljam magam stb..)
köszi.
Sajnos egyik sincs, late reg esetleg lesz, de nincs még időpontja. Sorry...
Visszaengedték az olaszokat vagy mi történt itt? NL25-ön szinte minden asztalon ült egy.
Email címet változtattam, hogy az új moneybookersemre tudjam kiküldeni a pénzt, de a régi címre akarja küldeni, azt hol tudom megváltoztatni h kifizetésnél az új moneybookers email címemre küldje a pénzt?
Tisztelt Everest!
A játékosok létszáma hétről hétre csökken,kevesebbek a versenyek,a garantált versenyek nyeremény alapja is egyre kevesebb,VIP-is.Mindig ugyan azok az arcok kevés az új játékos.És úgy látom hogy nem tesztek semmit a létszám megtartása esetleg növelése érdekében,ha ez így megy tovább elfogunk fogyni.Én legalábbis így látom hanem így van bocs.Kíváncsi lennék játékos társaim véleményére,ti hogy látjátok?Köszi.
Üdv mindenkinek!
Tisztelt Everest!
A játékosok létszáma hétről hétre csökken,kevesebbek a versenyek,a garantált versenyek nyeremény alapja is egyre kevesebb,VIP-is.Mindig ugyan azok az arcok kevés az új játékos.És úgy látom hogy nem tesztek semmit a létszám megtartása esetleg növelése érdekében,ha ez így megy tovább elfogunk fogyni.Én legalábbis így látom hanem így van bocs.Kíváncsi lennék játékos társaim véleményére,ti hogy látjátok?Köszi.
Üdv mindenkinek!