Nekem az egyik, kedvenc termem, semmi titok nincs benne lévén mert itt játszottam először és mégfőképp a shasta és rhume asztalok miatt, ahoL AZONNAL lehet nyerni pénzt , még ha csak pár centecskét is CSAK 1 TÍZ emberes asztalnál kell a 3-ba érni, EZT A LEHETŐSÉGET EDDIG MÁS TEREMNÉL NEM LÁTTAM.. Természetesen azóta már máshol is tag vagyok, de a fentiek miatt én kitartok az EVEREST mellett.
Mostanában az everest állandóan szétkapcsol, más is észlelt hasonlót? mi lehet a hiba? Nagyon zavar, hogy a legrosszabb pillanatokban kilép és minden asztalom bezárja :S
Mostanában az everest állandóan szétkapcsol, más is észlelt hasonlót? mi lehet a hiba? Nagyon zavar, hogy a legrosszabb pillanatokban kilép és minden asztalom bezárja :S
1szer velem is volt.
Remélem, hogy a kép mindenkinek elárulja a dolgokat. Sajnos más oldalról van a kép, ezért a cikket nem mertem átmásolni. De szerintem ez magáért beszél. LOL :eek::)):confused:
ezt én is olvastam....az biztos, hogy nem a játéktudása miatt lett EVEREST PRO :) no comment
ezt én is olvastam....az biztos, hogy nem a játéktudása miatt lett EVEREST PRO :) no comment
legyen igazad.
azt azért nem hiszem hogy "csupán a reklámértéke" miatt választották volna.
én bírom a Majkát! és sok sikert Kívánok Neki!