nem vagyok biztos benne, hogy a havi bonusz megmaradna... lehet, hogy most az átállás miatt van, de hogy később lesz-e, nem egyértelmű.
A masik, amit mikee írt, hogy a summit pontokból nevezhetsz versenyre... sztem a VIP-s cucc esetében ez megint nem tuti, hisz azt elvileg cashre valtod. persze ha emelett versenyre is nevezhetnél belőle, akkor picit javul a kép, de pl. a chilin is tudtommal ha bevaltod az FPP-ket cashre, utana nem vehetsz ugyanezekből az FPP-ből a shopból is valamit.
ui.: egyik kezemet a seggembe dugva is különbül letudnám írni a dolgokat.... már persze ha ők maguk tisztában vannak vele egyáltalán.
de majd meglátjuk, vak is azt mondta :)))
nemtom csak én vagyo kúgy vele, hogy a különlegesnek eddig pozitív kihangzást tulajdonítottam? :D
Egy picit át írta!
Én azt veszem ki belöle,hogy a bonusz megmarad.Én már beléptem a vip cluba és a havi bonuszom nem törlődött.
Tehát egyszer megmarad a bonusz és ezek mellett még pluszba a summit pontokkal lehet itt okoskodni.Szerintem a lényeg vagyis a hangsúly a szorzókon és a summit pontokon van.
pl:
100summit pont x 500% =500+100sp már itt javult a dolog,igaz nem sokat de javult.
Ha 1000sp x500%=5000+1000sp ,na itt már jóval szebb a dolog.Pl egy nagyobb versenyre is be tudsz űlni.
2hónapra kivetítve egy olyan játékosnak aki havi 325$ bonuszt kap:
1 havi:7000sp = 325$
2 havi:14000sp = 650$
Ha őssze gyűlik camp1 szinten 14000sp x 500%=70000+14000sp =84000ősszesen ebből 62500sp után kapsz 250$(marad 21500sp)
havi bonusz 325x2=650+250$=900$ 2hónapra kivetítve, ami nem olyan nagy változás kis téten.
Mert olyan mintha havi 450$ bonuszt kapna az ember egy hónapra!Igaz pluszba ott van a hetente megrendezésre kerülő 1000$freeloll.
Szerintem ez nagyobb téten jó!A legnagyobb szorzó 750% amihesz 5000$ levehető a summit pontokért.
Én azt veszem ki belöle,hogy a bonusz megmarad.Én már beléptem a vip cluba és a havi bonuszom nem törlődött.
mikee: egyáltalán nem egyértelmű, hoyg emgmarad-e a havi bónusz (szvsz nem fog)
a legmagasabb szinthez nl200on mondjuk óvatos becsléssel is kéne 120K hand, nl400on is kell enenk a fele sztem. nl400 felett jelenleg 13 asztal megy amiből 1 HU.
mert november 1tól kezdődik ez az új rendszer és az az utolsó havi bónusz
Ha ez így van akkor lépek innen,mert ennek semmi értelme!Kicsit nehezen hiszem el,hogy ennyi konkurencia mellett egy terem olyan lehetőségeket nyújt ami rosszabb az előző "rendszerénél"!
Akkor gyors kiszedem az e havi bonuszt:)
ja egyébkétn mondjuk tényleg furcsa, valahol olvastam, hogy nyomulni akarnak pl. kelet európában meg új piacokat meg blablabla, fhm-es versenyen is everestes pakli van pl. erre jönnek egy ilyennel...
hát aki nem számol utána az csak annyit lát hogy hu, de jó vip rendszer.. meg ugye így több bónuszt tud szerezni az ember mint eddig...
az más kérdés, hogy más termek ajánlataihoz képest ez igen szerény...
szerintem sokan csinálták azt, hogy míg kiszedték a bónuszt addig játszottak aztán a hónap többi részében meg nem... ezt akarhatták úgy átalakítani, hogy végig játszanak az emberek(bár nálam valószínűleg fordított hatást fognak elérni :p)
meg ugye azoknak kedvezzenek akik tényleg sok raket termelnek hátha ez az 5000max bónusz még jobban motiválja őket
Írtam az ügyfélszolgálatnak azzal kapcsolatban, hogy marad-e a havi bónusz, vagy sem. Ha válaszolnak, megírom...